2777
2789
عنوان

من فردا ۱۱ امین روز انتقال جنینمه به نظرتون بی بی چک بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 113 پست
اون کجاس تهران اخ پزوهشگاه رویان میگن شاید تیر ماه انتقال جنین انجام بدن

به سلامتی اون مرکز ناباروری مام تو شیرازجنوبیه 

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من ۸ روز بعد انتقال زد مثبت شد خیلیییی کمرنگ

ساعت چهار صب با جیغ و داد بیدارمون کرد

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
انشالله مثبت شودخبر شود بده  چه خوب اونجا انتقال میدن این رویان انتقال نمیده

انشالله 😘😘😘

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

من محمد هستم. این مطلب رو اینجا مینویسم شاید به درد کسی بخوره. من و همسرم ۸ سال نابارور بودیم. ۸ بار انتفال جنین داشتیم که ناموفق بود. از دکتر ها ناامید شدیم. خودم تحقیق کردم. همسرم تنبلی تخمدان داره و خشکی واژن داره. از طرفی اینهمه انتقال ناموفق نشون میداد که رحمش توی لانه گزینی جنین خوب عمل نمیکنه. یعد کلی تحقیق برای تنبلی تخمدانش کلوموفین خورد. برای مشکل لانه گزینی رحم قرص ویتامین d3 و ویتامین e یکماه مصرف کرد و برای خشکی رحم که اجازه نمیداد اسپرم برسه به تخمک اومدیم مایع کشت hams f10 که در آی یو آی استفاده میشه خریدیم و بعد هر نزدیکی ۱۰ سی سی توی واژن ریختیم. به همین راحتی در اولین نزدیکی بطور طبیعی همسرم باردار شد و الان ماه دومشه. امید وارم به دردتون بخوره. حتما حتما انجام بدین. حتی اگه انتقال جنین دارین از یک ماه قبل فقط قرص ویتامین e و d3 بخورین حتما لانه گزینی و بارداری انجام میشه. بعد حاملگی دیگه e نخورین و فقط d3 رو ادامه بدین. قیمت ۱۰۰ سی سی مایع کشت ۱۰۰ تومنه.توی اینترنت سرچ کنید میتونید گیر بیارید. شماره شرکتش رو هم میذارم . به کل ایران میفرستن. شرکت ایده زیست +989017239460

ن نزن منفی باشه خودتو نابود کردی بزا ۴روز دیگ برو آز بده یدفه

من محمد هستم. این مطلب رو اینجا مینویسم شاید به درد کسی بخوره. من و همسرم ۸ سال نابارور بودیم. ۸ بار انتفال جنین داشتیم که ناموفق بود. از دکتر ها ناامید شدیم. خودم تحقیق کردم. همسرم تنبلی تخمدان داره و خشکی واژن داره. از طرفی اینهمه انتقال ناموفق نشون میداد که رحمش توی لانه گزینی جنین خوب عمل نمیکنه. یعد کلی تحقیق برای تنبلی تخمدانش کلوموفین خورد. برای مشکل لانه گزینی رحم قرص ویتامین d3 و ویتامین e یکماه مصرف کرد و برای خشکی رحم که اجازه نمیداد اسپرم برسه به تخمک اومدیم مایع کشت hams f10 که در آی یو آی استفاده میشه خریدیم و بعد هر نزدیکی ۱۰ سی سی توی واژن ریختیم. به همین راحتی در اولین نزدیکی بطور طبیعی همسرم باردار شد و الان ماه دومشه. امید وارم به دردتون بخوره. حتما حتما انجام بدین. حتی اگه انتقال جنین دارین از یک ماه قبل فقط قرص ویتامین e و d3 بخورین حتما لانه گزینی و بارداری انجام میشه. بعد حاملگی دیگه e نخورین و فقط d3 رو ادامه بدین. قیمت ۱۰۰ سی سی مایع کشت ۱۰۰ تومنه.توی اینترنت سرچ کنید میتونید گیر بیارید. شماره شرکتش رو هم میذارم . به کل ایران میفرستن. شرکت ایده زیست +989017239460

من محمد هستم. این مطلب رو اینجا مینویسم شاید به درد کسی بخوره. من و همسرم ۸ سال نابارور بودیم. ۸ بار ...

من متاسفانه اسپرم همسرم مورفولوژی بدی داره وگرنه ویتامین د ۳ و ای رو مصرف میکنم

من محمد هستم. این مطلب رو اینجا مینویسم شاید به درد کسی بخوره. من و همسرم ۸ سال نابارور بودیم. ۸ بار ...

سرچ کردم مطلبی گیرم نیومد

من متاسفانه اسپرم همسرم مورفولوژی بدی داره وگرنه ویتامین د ۳ و ای رو مصرف میکنم

اتفاقا کسی که تعداد اسپرماش کمه و همسرش مشکلی نداره بهترین کار آی یو آی هست. یا اینکه میتونید در منزل مایع کشت هامز اف ۱۰ تهیه کنید و بعد هر نزدیکی ۱۰ سی سی درون واژن بریزید. اینطوری اسپرم مدت خیلی بیشتری زنده میمونه و تحرکش بیشتر میشه و احتمال لقاح چند برابر میشه. کم بودن تعداد اسپرم که مشکل خیلی ساده ایه. قیمتش ارزونه فقط ۱۰۰ تومن ۱۰۰ سی سی براتون هرسال میکنن. یعنی برای ده بار استفاده. قطعا اگه مشکل دیگه ای نباشه دفعه اول و یا دوم بار دار میشید. من از شرکت ایده زیست خریدم. این شمارشه +989017239460

ممنون اماشوهرم واریکوسل داره

خودمم پلی کیستیک

جزومحالاته طبیعی باردارشدنم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ممنون اماشوهرم واریکوسل داره خودمم پلی کیستیک جزومحالاته طبیعی باردارشدنم

من فقط واسه باردار شدن طبیعی نگفتم . حتی اگه iui یا ivf هم انجام دادید خوردن قرص ویتامین d3 و e رو حتما انجام بدین. من و همسرم ۳ بار آی یو آی و ۸ بار انتقال جنین ناموفق داشتیم و از بارداری ناامید شده بودیم. اما کار ساده خوردن این ویتامین ها نجاتمون داد. مشکلمون به همین سادگی بود. اکثر ناباروری ها دلیل های ساده و جزعی دارن. اگه کسی ای وی اف نا موفق داشت حتما برای دفعات بعدی قرص ویتامین e و d3 بخوره تا انتقال جنین های بعدی موفق باشه‌

انشالله خدا بهت یه کوچولو سالم بده

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟