2777
2789
عنوان

خانومها اگه تجربه داشتید راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 20 پست
من از قانون چیزی نمیدونم ولی حتما با یه مشاور حقوقی حرف بزنین و اجازه بدین یه آدم مطلع در جریان باشه ...

😭😭😭

تی خدا هروقت هرچی میگفت میگفتیم شوهرت خوبه زحمت کشه حالا پولش نمیرسه 

دلم میخواد هیچ وقت زنده نبودم این روزو ببینم

السلام علی الحسین💖
با حرف زدن حل نمیشه چون سالهاست این قصیه هست و ده ها واسطه اومدن وسط ولی علتش مشخص نبوده الان که فهم ...

هیچ خیانتی با حرف زدن خوب نمیشه  با هیچی خوب نمیشه درد بی درمانه حتی اگه به رابطه هم نکشه تو قبیح بودن عمل فرقی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ خیانتی با حرف زدن خوب نمیشه  با هیچی خوب نمیشه درد بی درمانه حتی اگه به رابطه هم نکشه تو قب ...

متاسفانه توی مرحله ایه که به طرز وحشتناکی اعتیاد پیدا کرده

خدا کمک کنه فقط

السلام علی الحسین💖
متاسفانه توی مرحله ایه که به طرز وحشتناکی اعتیاد پیدا کرده خدا کمک کنه فقط

درک میکنم.کاش همه درست بودن کاش ما زنا باهم اینکارارو نمیکردیم کاش نمیخواستیم خندها و حرفا و زیباییمون کسی جز مرد زندگیمونو دیونه کنه کاش نمیشدیم دلیل حال بد یه خانواده و سردرگمی یه زن دیگه....جاری منم شوهرش متاسفانه گرفتار شده بود اون بنده خدا برا بچه هاش سکوت کرد چون نه راه درآمدی داشت نه خانواده ای که حمایت کنن هی سکوت میکنه و از درون داره خورد میشه برادر شوهر من با همه زنا خوبه الا زن خودش