الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم میدونم وی نمیشه احساساتی عمل کرد.اگه از رو شمشیر ببنده مرده ممکنه بلایی سرش بیاره
نمیدونم والا من که کلا کارامو با صحبت حل میکنم ولی این قابل بخشش نیست حالا اون بنده خدا هم که دیگه آدم کش نیست بابا نترسین خدانکنه بلایی سرش بیاره اگه خواهر من بودن که من اول چند نفر رو پیدا میکردم طرفو تا سرحد مرگ بزنه دلم خنک شه بعد منطقی باهاش حرف میزدم
کسیو نداره خواهر نانتی منه نه پدر داره نه مادر نه برادر منم تونستم از صفحه گوشی شوهرش عکس گر ...
من از قانون چیزی نمیدونم ولی حتما با یه مشاور حقوقی حرف بزنین و اجازه بدین یه آدم مطلع در جریان باشه تو دادگاهم اگه برین حتما مددکار اجتماعی هست و کمکتون میکنه اونجا هزینه هم نداره و اگه از این لحاظ سختشونه اذیت نمیکنم من برا خواهرتون خیلی دعا میکنم خدا کمکشون این بنده خدا هم داره درد روحی میکشه هم ترس از صدمه دیدن داره نباید اینقد اذیت بشه