2777
2789

رفته بودیم خونه خواهر بزرگم اتفاقی متوجه شدیم شوهرش سالهاست اکثر درامدش رو صرف روابط نامشروع میکنه.حالا خواهرم میخواد ازش جدا شه از طرفی اگه بگه از امنیت جانش میترسه چون ممکنه مرده بخاطر آبروش بلایی سرش بیاره.لطفا اگه خدای نکرده تجربه ای داشتید و اطرافتون دیدید راهنمایی کنید 

السلام علی الحسین💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی مدرک داره علیه ش جمع کنه بعد بره دادگاه دادخواست طلاق بده با اون‌مدارک 

مراحل طلاق رو طی کنه به مرده خبر میدن؟

منظورم اینه مثلا میشه همه مدارکو ببره اونحا و کارو پیش ببره و یه روز به مرده بگه بیاد با این مدارک طلاقم بده؟

چون میترسم وقتی متوحه بشه زنش فهمیده بلایی سرش بیاره

السلام علی الحسین💖
من تجربه نداره الحمدالله ولی خدا هم راضی نیست مقابل ظلم سکوت کرد آدم باید فقط از خدا بترسه و کار ...

عزیزم میدونم وی نمیشه احساساتی عمل کرد.اگه از رو شمشیر ببنده مرده ممکنه بلایی سرش بیاره

السلام علی الحسین💖
عزیزم میدونم وی نمیشه احساساتی عمل کرد.اگه از رو شمشیر ببنده مرده ممکنه بلایی سرش بیاره

نمیدونم والا من که کلا کارامو با صحبت حل میکنم ولی این قابل بخشش نیست حالا اون بنده خدا هم که دیگه آدم کش نیست بابا نترسین خدانکنه بلایی سرش بیاره اگه خواهر من بودن که من اول چند نفر رو پیدا میکردم طرفو تا سرحد مرگ بزنه دلم خنک شه بعد منطقی باهاش حرف میزدم 

مراحل طلاق رو طی کنه به مرده خبر میدن؟ منظورم اینه مثلا میشه همه مدارکو ببره اونحا و کارو پیش ببره ...

عزیزم به خواهرت بگو صدا ضبط کنه با گوشیش یا مخفیانخ فیلم بگیره باز با گوشیش 

قبلا کتکش زده ؟ برگه پزشکی قانونی داره ؟ میتونه عدم امنیت جانی رو ثابت کنه که از خونه بزنه بیرون

نمیدونم والا من که کلا کارامو با صحبت حل میکنم ولی این قابل بخشش نیست حالا اون بنده خدا هم که دیگه آ ...

کسیو نداره

خواهر نانتی منه نه پدر داره نه مادر نه برادر 

منم تونستم از صفحه گوشی شوهرش عکس گرفتم مثلا قرارهایی که میذاشت و پولهایی که واریز کرده بود

متاسفانه انگار اعتیاد پیدا کرده به این کار

عکس از صفحه گوشیش میتونه کافی باشه؟

السلام علی الحسین💖
عزیزم به خواهرت بگو صدا ضبط کنه با گوشیش یا مخفیانخ فیلم بگیره باز با گوشیش  قبلا کتکش زده ؟ ب ...

خونه به اسم خودشه یعنی باهم کار کردن شوهرش زده به اسمش 

حالا مکنه بخاطر مالکیت خونه کتک کاری بشه چون مروه تعادل روانی نداره و خیلی عصبیه

السلام علی الحسین💖
نمیدونم والا من که کلا کارامو با صحبت حل میکنم ولی این قابل بخشش نیست حالا اون بنده خدا هم که دیگه آ ...

با حرف زدن حل نمیشه چون سالهاست این قصیه هست و ده ها واسطه اومدن وسط ولی علتش مشخص نبوده الان که فهمیدیم کاملا توی شوک هستیم که علتش این کار بوده!!!!!

السلام علی الحسین💖
کسیو نداره خواهر نانتی منه نه پدر داره نه مادر نه برادر  منم تونستم از صفحه گوشی شوهرش عکس گر ...

من از قانون چیزی نمیدونم ولی حتما با یه مشاور حقوقی حرف بزنین و اجازه بدین یه آدم مطلع در جریان باشه تو دادگاهم اگه برین حتما مددکار اجتماعی هست و کمکتون میکنه اونجا هزینه هم نداره و اگه از این لحاظ سختشونه اذیت نمیکنم من برا خواهرتون خیلی دعا میکنم خدا کمکشون این بنده خدا هم داره درد روحی میکشه هم ترس از صدمه دیدن داره نباید اینقد اذیت بشه