2777
2789

میگن ماستو بذار بیرون ترش بشه

میگم اگر همینجوری با ماست شیرین درست کنم بعد دوغ رو بذارم چندروز جلو نورخورشید بمونه هم اونموقع ماستش ترش میشه؟

خراب میشه چه کاریه آخه ماست رو بزار ترش بشه بهش نمک بزن دوغدرست کن 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

مامحلی درست میکنیم دودشم میدیم وااااای مزش محشررررررررررررررره

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامحلی درست میکنیم دودشم میدیم وااااای مزش محشررررررررررررررره

خوشبحالتون😋😩

ماهمباشیر درست میکنیم انقدر خوب میشه،ولی شیر ندارم اونهمه الان⁦🤦🏻‍♀️⁩

خوشبحالتون😋😩 ماهمباشیر درست میکنیم انقدر خوب میشه،ولی شیر ندارم اونهمه الان⁦🤦🏻‍♀️⁩

😥😂☹خیلی وقته نخوردمممم..اینجا رسمه ک یه چوب ازدرخت میبرن اتیشش میزنن بعدک زغالی شد میزارنش تودوغ🌹😍😍😍😍وای محشره محشررر

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

اول ماستشو بذار بیرون ترش بشه خیییلی بهتر میشهاگ دوغشو بذاری اصن خوب نمیشه من الان امتحان کردم دوغی ...

ماستو ابشو بگیریم مثل ماست چکیده؟ یا همینوطوری بذارم بالکن؟

ماستو ابشو بگیریم مثل ماست چکیده؟ یا همینوطوری بذارم بالکن؟

همون طور بذار تا ترش بشه و ی مقدار حباب میزنه ک دیگ معلوم میشه ترش شده ولی مواظب باشی زیاد نمونه ک ممکنه روش کپک بزنه