من و همسرم جدا تو ی شهر دیگه زندگی میکنیم و پدر مادرامون تو شهر دیگه بعد چندماه تعطیلات اومدیم شهرستان هرکدوم رفتیم خونه پدری خودمون و این چند روزی ک اومدیم همسرم فقط با خواهرشه و با من بد رفتاری میکنه الانم گذاشته رفته خونه بدون اطلاع من ...بگید چیکار کنم چ خاکی بسر کنم؟؟؟؟
بمون خونه بابات اگ گف چرا نمیای بگو من با خودت اومدم خونه بابام با خودتم میرم خونه خودمون والا فک کنم پرش کردن
یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن خــُدایــا حــواســت هصــ؟صــدای هِق هِق گــریــع هام عــز هَمــون گــلــویــی مــیــاد ڪــِ تــو عــز رگــش بــع مــن نــزدیــڪــتــریــ..!
بهش زنگ بزن دلیلشو بپرس اگه نمیخای دعوا و دلخوری پیش بیاد برو اما واقعا حق با شماس نباید تنها میرفت
یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن خــُدایــا حــواســت هصــ؟صــدای هِق هِق گــریــع هام عــز هَمــون گــلــویــی مــیــاد ڪــِ تــو عــز رگــش بــع مــن نــزدیــڪــتــریــ..!