2777
2789
عنوان

تو رو خدا ی راه خوب بذارین پیش پام

107 بازدید | 15 پست

من و همسرم جدا تو ی شهر دیگه زندگی میکنیم و پدر مادرامون تو شهر دیگه بعد چندماه تعطیلات اومدیم شهرستان هرکدوم رفتیم خونه پدری خودمون و این چند روزی ک اومدیم همسرم فقط با خواهرشه و با من بد رفتاری میکنه الانم گذاشته رفته خونه بدون اطلاع من ...بگید چیکار کنم چ خاکی بسر کنم؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمون خونه بابات اگ گف چرا نمیای بگو من با خودت اومدم خونه بابام با خودتم میرم خونه خودمون والا فک کنم پرش کردن 

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
اینکه پرش میکنن شک نیس الان چیکار کنم خودم نرم؟

بهش زنگ بزن دلیلشو بپرس اگه نمیخای دعوا و دلخوری پیش بیاد برو اما واقعا حق با شماس نباید تنها میرفت 

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
تنهاش نذارم باید برم خونه باباش و خونه بابای خودم پا نذارم

برو خونه اتون گلم و مشکلاتتون رو رو در رو حل کنید،اینجوری ممکنه سر لجبازی بیفتید و زندگیتون از هم بپاشه.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است