2777
2789
عنوان

نظر سنجی

225 بازدید | 15 پست

کدوم اسم خوشگل تره ب نظر تون؟؟ 

تعداد رای : 12
نظرسنجی
آرمان
7
58%
آریا
5
41%
به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواین هفته چه سهمی بخرم که رشد شارپی داره؟به 30درصد سود هم راضی هستم ولی شارپی باشه

عزیزم باید سهم ها رو بررسی کنم

شاخص هم تو نقطه حساسی هست تا ب ۱۰۵۰۰۰۰  نرسه نمیشه زیاد ریسک کرد چون ممکنه باز بیاد زیر یک میلیون 

در کل  ثاخت و وبملت الان خوبن.  ثاخت خیلی اصلاح کرده آماده رشد شارپ هست وبملت هم گزارش خوبی داده 

بازم میگم بستگی ب شاخص کل داره

اگه دوست داشتی بیا تو گروه.  اونجا سیگنال میدم شب ها

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
گروه بورسی با خانوم های همین جا درخواست دوستی بده تا تو خصوصی بهت ایدی مو بدم

آهان عضوم گلم 

بورس و همفکری خانما 

از بس همه میان نمادی رو معرفی میکنند من نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم و با تجربه ها کیا هستن 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
گروه بورسی با خانوم های همین جا درخواست دوستی بده تا تو خصوصی بهت ایدی مو بدم

درخواست دوستی دادم عزیزم

اگه میشه برام آی دی بفرست

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️
عزیزم باید سهم ها رو بررسی کنم شاخص هم تو نقطه حساسی هست تا ب ۱۰۵۰۰۰۰  نرسه نمیشه زیاد ریسک کر ...

سلام عزیزم مادیروزخواستیم سهم کرازی بخریم پولم نرسیدامروزخواستم بخرم مثبت چهارشده چیکارکنم ارزش داره تومثبت خریدکنم یانه؟

عزیزم گزارش میزنیhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4508260/دنیامبازم-کسی-تو-این-تاپیک-تگ-نمیشههمه-دعوتید

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤