2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی در بنت الهدی مشهد😥

191 بازدید | 14 پست

کسی میدونه طبیعی تو بنت الهدی چجوریه؟

بیمارستانم خصوصیه بازم نیاز به ماما همراه هست؟

ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲             
من که راضیم خیلی خوب بود ماما همراه هم گرفتم خیلی کمکم کرد

کلاسای زایمان هم شرکت کردی؟

ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکدونه عزیزم دکترت کی بود؟هزینه زایمانت چقد شد؟؟

من دکتر موقر مقدمم ، پرسیدم زایمان طبیعی بدون بیمه ۴۵۰۰ سزارین ۵ تومن ، بی دردی اپیدورال هم تقریبا یک تومن وریدی ۴۰۰

ermyaشما بنت الهدی بودین؟؟؟راضی بودین؟؟؟ماماهاش خوبن؟کلا بیمارستان خوبی هست؟

مامانم سه تا زایمانشون بنت الهدی کرد واقعا کارش خوبه خصوصیه دیگه 

بیمارستانشم تمیز و خوبه حالا انشالله من تا دو هفته دیگه زایمانمه میرم اونجا

مامانم سه تا زایمانشون بنت الهدی کرد واقعا کارش خوبه خصوصیه دیگه  بیمارستانشم تمیز و خوبه حالا ...

همون دکتر موقر هست دکترتون.انشالله به سلامتی و خوشی زایمان کنی عزیزم.بعدش بیا اینجا از بیمارستان و دکتر بگو.ممنون میشم

همون دکتر موقر هست دکترتون.انشالله به سلامتی و خوشی زایمان کنی عزیزم.بعدش بیا اینجا از بیمارستان و د ...

باشه انشالله شما حامله این؟

چند ماهتونه؟

من دخترم رو بنت بودم ولی سز راضی بودم خوب بود طبیعیش رو نمیدونم

خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا
باشه انشالله شما حامله این؟ چند ماهتونه؟

نه عزیزم در حاله اقدامم چون زایمان اولم خوب نبودو خوب بخیه نزدنم واسه همین دنبالع دکتر خوب واسه زاییمانو یه ترمیم خوبم موقع رایمان.

مامانم سه تا زایمانشون بنت الهدی کرد واقعا کارش خوبه خصوصیه دیگه  بیمارستانشم تمیز و خوبه حالا ...

سلام عزیزم شما زایمانتون طبیعی بود تو بیمارستان بنت الهدی؟

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
سلام عزیزم شما زایمانتون طبیعی بود تو بیمارستان بنت الهدی؟

اره