_ermya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 447 عنوان زایمان طبیعی در بنت الهدی مشهد😥 191 بازدید | 14 پست کسی میدونه طبیعی تو بنت الهدی چجوریه؟بیمارستانم خصوصیه بازم نیاز به ماما همراه هست؟ ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲 1399/03/09 | 12:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ermya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 447 من که راضیم خیلی خوب بود ماما همراه هم گرفتم خیلی کمکم کرد کلاسای زایمان هم شرکت کردی؟ ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲
_ermya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 447 تکدونه عزیزم دکترت کی بود؟هزینه زایمانت چقد شد؟؟ من دکتر موقر مقدمم ، پرسیدم زایمان طبیعی بدون بیمه ۴۵۰۰ سزارین ۵ تومن ، بی دردی اپیدورال هم تقریبا یک تومن وریدی ۴۰۰ ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲
zahra6969 عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 257 ermyaشما بنت الهدی بودین؟؟؟راضی بودین؟؟؟ماماهاش خوبن؟کلا بیمارستان خوبی هست؟
_ermya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 447 ermyaشما بنت الهدی بودین؟؟؟راضی بودین؟؟؟ماماهاش خوبن؟کلا بیمارستان خوبی هست؟ مامانم سه تا زایمانشون بنت الهدی کرد واقعا کارش خوبه خصوصیه دیگه بیمارستانشم تمیز و خوبه حالا انشالله من تا دو هفته دیگه زایمانمه میرم اونجا ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲
zahra6969 عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 257 مامانم سه تا زایمانشون بنت الهدی کرد واقعا کارش خوبه خصوصیه دیگه بیمارستانشم تمیز و خوبه حالا ... همون دکتر موقر هست دکترتون.انشالله به سلامتی و خوشی زایمان کنی عزیزم.بعدش بیا اینجا از بیمارستان و دکتر بگو.ممنون میشم
_ermya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 447 همون دکتر موقر هست دکترتون.انشالله به سلامتی و خوشی زایمان کنی عزیزم.بعدش بیا اینجا از بیمارستان و د ... باشه انشالله شما حامله این؟چند ماهتونه؟ ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲
zahra1365 عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 456 من دخترم رو بنت بودم ولی سز راضی بودم خوب بود طبیعیش رو نمیدونم خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا
zahra6969 عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 257 باشه انشالله شما حامله این؟ چند ماهتونه؟ نه عزیزم در حاله اقدامم چون زایمان اولم خوب نبودو خوب بخیه نزدنم واسه همین دنبالع دکتر خوب واسه زاییمانو یه ترمیم خوبم موقع رایمان.
شهرزاد_قصه_هاااااام عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13492 مامانم سه تا زایمانشون بنت الهدی کرد واقعا کارش خوبه خصوصیه دیگه بیمارستانشم تمیز و خوبه حالا ... سلام عزیزم شما زایمانتون طبیعی بود تو بیمارستان بنت الهدی؟ اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
_ermya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 447 سلام عزیزم شما زایمانتون طبیعی بود تو بیمارستان بنت الهدی؟ اره ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲
شهرزاد_قصه_هاااااام عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13492 اره چه جوری بود خوب بود؟بیمه داشتی؟دکترت کی بود؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍