2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار خودتو کامل کفی کن

برو زیر آب ببین چه راااحت به قسمت های مختلف بدنت آب میرسه

غسل مستحبی زیاد کن هرسری میری غسل مستحبیم کن تا برات هی راحت تر بشه

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
یبار خودتو کامل کفی کن برو زیر آب ببین چه راااحت به قسمت های مختلف بدنت آب میرسه غسل مستحبی زیاد ک ...

من اینطوریم ک مثلا همین دیروز غسل کردم ولی بعدش رو ساق دستم ی حالت چرک بود زیر اب گرفتم مالیدم چرک اومد نمیدونم اینا مانع حساب میشن یانه

تاحالا ب فکر درمانش بودی

من جدیدا شدم

یجا خوندم اگهههه اشتباه نکنم نوشته به جای شک به درست بودن مثلا یه عملت 

شک کن به درس نبودنش!

خیلی جالب بود برام 

♡ خدایا شکرت ♡
وای عین منی😔😭 من چن باااااار توحموم غسل میکنم یا چن باااار وضو جیگیرم یا حتی چن بار نماز میخونم ...

از خودت بپرس این ک هی چنبار بگیرم میشم بنده شیطان یا خدا؟؟

اینجور وسواس فقط وسوسه شیطانه عزیزم ببین خدا چه گفته همون کافیه 

منم یه مدت خیلی بدشده بودم باور کن دوبار اهمیت ندی به این وسوسه ها بار سوم خودت حس میکنی چه سبک شدی

وای عین منی😔😭 من چن باااااار توحموم غسل میکنم یا چن باااار وضو جیگیرم یا حتی چن بار نماز میخونم ...

من شنیدم که احکام واسه وسواسی ها فرق میکنه و میتونن برای درمان وسواس به شک هاشون بی توجهی کنن تا وسواس کاملا از بین بره بعد که وسواسشون خوب شد مثل افراد عادی عمل کنن

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم اصلا کارت درست نیست و باید بی اعتنایی کنی و اهمیت ندی.

من مشکلتو داشتم و خیلی هم راجع بهش تحقیق کردم.

تنها راه حلش بی اعتنایی هست.

شک و یقین وسواسی اعتبار نداره یعنی حتی اگه به یقین هم برسی که مانع وجود داره وظیفه ی شرعیت اینه که توجه نکنی تا وسواست درمان بشه.

سخنرانی آقای فاطمی نیا راجع به وسواس رو تو نت سرچ کن و حتما نگاه کن خیلی کمکت میکنه

همینطور مباحث وسواس حاج آقا فرحزاد در برنامه ی سمت خدا

و سخنرانی استاد رائفی پور در مورد وسواس.

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
من اینطوریم ک مثلا همین دیروز غسل کردم ولی بعدش رو ساق دستم ی حالت چرک بود زیر اب گرفتم مالیدم چرک ا ...

خب میشه پرسید از دفتر مرجع 

از خودت بپرس این ک هی چنبار بگیرم میشم بنده شیطان یا خدا؟؟ اینجور وسواس فقط وسوسه شیطانه عزیزم ببین ...

👌👌 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم اصلا کارت درست نیست و باید بی اعتنایی کنی و اهمیت ندی. من مشکلتو داشتم و خیلی هم راجع بهش تحق ...

👌👌👌👌👌