شوهر من تقریبا روی همه چیز حساسه.لباس رنگ روشن دوست نداره بپوشم.قبل هر جایی رفتن چک میکنه زیاد ارایش نکرده باشم رنگ لبم پررنگ و جلب توجه نباشه.به همسایه ها ک مرد باشن نباید سلام کنم تو کوچه یا اپارتمان یا تو مغازه هاشونو ببینم.تو ماشین جرات ندارن بی اختیار روی جایی ک رد میشیم فوکوس کنم میگه مردارو نگاه نکن.رانندگی نمیذاره بکنم ماشین بهم نمیده.اوایل اینطور نبود.هرچی سنش میره بالا داره بدتر میشه
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاش منم انقدر برای شوهرم مهم بودم شوهر من هییییییچچچ حساسیتی رو من نداره فقط یه بار بهم گفت لاکتو پاک کن و چند شب پیش رفتم بیرون ساعت۹ بهشگفتم دو ساعت دیگ میام ساعت دوازده و نیم یک رسیدم ناراحت شد ک چرا بد قولی کردم و خوب نیست دو تا دختر جوون تا یک شب بیرون باشن @!!!!!همین
۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم
خیلی.بیرون میریم یکی نگاه کنه بی دلیل به من فقط چشمش بخوره میگه نگات کرده بعدم منو مقصر میدونه میگه بد میپوشی.من لباسامو بهتون نشون بدم خندتون میگیره چون همش بلند و گشاده فقط بهونه