zahra_fa مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 147 عنوان نی نی ومادر شاغل 53 بازدید | 5 پست سلام خدمت خانم هاازخانم هایی ک کارمند بودن و باردارشدن مشاوره میخوامباردارش در دوران کارمندی چطوره؟میتونستید خوب ب فرزندتون بدسید؟ـکمک داشتید؟راسته ک مرخصی چندماهه برای زایمان میدن؟؟ 1399/03/09 | 04:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vianam عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 3783 من تا همون روز عملم سرکار بودمبارداریمافتضاح بود نه استراحتی نه خوراک درستی نه ویارونه ای دلم برای بچم کباب بود بعد که مرخصی زفتم الانم که بچم وابستس ناجور و شیر نمیخوره مجبور شدم استعفا دادم 😔😔😔 میشه گرفتن مجوز و رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
zahra_fa مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 147 من تا همون روز عملم سرکار بودم بارداریمافتضاح بود نه استراحتی نه خوراک درستی نه ویارونه ای دلم بر ... بعدزایمان چندماه مرخصی بودید؟جسارت نباشه کارمند کجاهستید؟
vianam عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 3783 بعدزایمان چندماه مرخصی بودید؟جسارت نباشه کارمند کجاهستید؟ ۶ ماه بودم الان فردا دارم میرم فرم پرکنم بیمه سه ماه دیگه هم بگیرم مسئول فنی مرکز توانبخشی معلولینم میشه گرفتن مجوز و رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
zahra_fa مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 147 ۶ ماه بودم الان فردا دارم میرم فرم پرکنم بیمه سه ماه دیگه هم بگیرم مسئول فنی مرکز توانبخشی مع ... ممنون از راهنمایی تون
vianam عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 3783 ممنون از راهنمایی تون قربونت عزیزم میشه گرفتن مجوز و رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘