2821
2789
عنوان

اقایون داداشا بیاید سوال دارم😌

373 بازدید | 52 پست

اگه یه دختری رو دوس نداشته باشید چمد سال باهاش میمونید تو رابطه؟ 

حاضرید با دوس دخترتون که همه جوره خودشو ثابت کررده ازدواج کنید؟

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

الان میگن اره

𝖎 𝖆𝖒 𝖋𝖗𝖔𝖒 𝖙𝖍𝖊 𝖔𝖓𝖊𝖘 𝖎𝖋 𝖎 𝖑𝖔𝖛𝖊 𝖞𝖔𝖚, 𝖙𝖍𝖊 𝖜𝖔𝖗𝖑𝖉 𝖇𝖊𝖈𝖔𝖒𝖊𝖘 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖑𝖔𝖗𝖉.من از اونام كه اگه دوستت داشته باشم دنيا مالِ تو ميشه :))😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان میگن اره

گفتن😂😂البته استارتر گفت دوست دخترش همه جوره حودشو ثابت کرده باشه😁

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
ممکنه از یکی خوشتون بیاد دوست معمولی باشین به مدت یک سال و نتونین ابراز کنین؟    

بله، 

یا الله 🤷‍♂️  توضیحات تکمیلی  (مادر پسر شجاع اینم مدال شجاعت به دلیل رشادت ها و دلاوری تقدیم شما 🎖️😒) 
معتادا نیمیگیرن 😶

معتاد:/

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

2825
2823
2791
2779
2792