2777
2789
عنوان

خدا بده شانس شانسو😂😒

277 بازدید | 34 پست

همسایمون از خیابون برمیگشتن یه کیف میبینن تو کوچه وقتی برمیدارن توش یمقدار پول با یه موبایل اپل تازس 😐😑😑😑😑 تازه ی تازه ها انگار الان رفتن خریدن برداشتن برا خودشون دیگهه هیچ 😑😂برا شما پیش اومده؟ یااطرافیان تعریف کنید

4:20

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا اینا شانس نیست که پول مردمه باید پس بدن چه ادمایی

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

اگه پس ندن بهش دیگه نمیگن شانس.میگن شروع بدبختی

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

من پولم ببینم نمیگیرم 

اتفاقم افتادع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من گوشی زیاد پیدا کردم چک پشت نویس در وجه حاملم پیدا کردم ولی همه روبرگردوندم

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

اگه من بودم تو ی برگه مینوشتم و گوشی رو حتما پس میدادم چون قیمتش واقعاااا خیلی زیاده و طرف گناه داره ولی پول رو بهشون میگفتم و برمیداشتم 

ازه چند وقت پیش یکی ۳۰۰تومن ریخت به کارتم و معلوم نبود کی بود خیلی خوشحال بودم