ماهـپیشونیـهستـم مدیر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 685 عنوان بچه ها یکی بیاد ب من بگه کم محلی چه مدلیه😑😑 | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 22 پست من خودم خیلی مغرورم بیرونولی پشت تلفن نمیدونم کم محلی چجوریهمیشه بیاین با ذکر مثال توضیح بدینیجوری ک ضایع باشه داریم کم محلی میکنیماینی ک باهاش در تماسمو دوسش دارم ولی دوسم نداره😥 1399/03/08 | 20:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهـپیشونیـهستـم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 685 بگو مرسی دیگه نپرس تو چطوری چ خبر و اینا فقط بگو سلام مرسی الانم میگم خوبم مرسی بعضی وقتا میگم مرسی شما خوبین اینا خوبه یا کمتر شه😥
ماهـپیشونیـهستـم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 685 اره اگه چیزی گفت که مثلا تغییر کردی بگو نه اصلااااا همه چی خوبه ولی ب اینکارات ادامه بده آها از امروز شروع میکنم پس سرد سرد سرد رفتارم کنم بدون حتی یه لبخند و حرف اضافی ناامیدم نشم ازین مسیر😥😥درس فهمیدم😬
tina_am عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 43103 آها از امروز شروع میکنم پس سرد سرد سرد رفتارم کنم بدون حتی یه لبخند و حرف اضافی ناامیدم نشم ا ... ااااره افرین همین فرمونو بگیر جلو خودش بیخیال میشه فقط این خیلی مهمه که اگه چیزی کفت حتمن بگو نه همه چی عالیه من تغییر نکردم چیزی نشده پیاماشو و زنگاشو کلا دوتا یکی جواب بدع
ساینا_بوس_بوس عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4591 الانم میگم خوبم مرسی بعضی وقتا میگم مرسی شما خوبین اینا خوبه یا کمتر شه😥 ن فقط بگو مرسی کافیه خیلیم سرد بگو هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن تیکر بارداری نیست
ماهـپیشونیـهستـم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 685 ااااره افرین همین فرمونو بگیر جلو خودش بیخیال میشه فقط این خیلی مهمه که اگه چیزی کفت حتمن بگو ... وای بیخیال میشه😓😓😓من میخوام با خیال بشه😂😂
ماهـپیشونیـهستـم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 685 ن فقط بگو مرسی کافیه خیلیم سرد بگو باورت میشه الان پشت هم دارم میگم مرسی یلحظه بخودم اومدم نگا کردم کسی دورم نباشه بگ دیوونه شده😂😂
tina_am عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 43103 وای بیخیال میشه😓😓😓 من میخوام با خیال بشه😂😂 ن بیخیال میشه ازین ک بهت محل نمیداده چون یکی عین خودشو دیده
ماهـپیشونیـهستـم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 685 ن بیخیال میشه ازین ک بهت محل نمیداده چون یکی عین خودشو دیده آها پس همینکارارو میکنم😥من باید بتونمزنگاشم جواب نمیدم دوتا درمیون 😓