2777
2789
عنوان

سوال درمورد همسایه

359 بازدید | 36 پست

سلام ما ساختمون روبه روییمون یه چندماهی هست ساخته خیلی نزدیک ساختمونمونن جوری ک قشنگ ساختمونشون جلوی ماست با فاصله خیلی کم

یکی دوتا ازطبقه ها ب هیییچچچ عنوان رعایت نمیکنن پرده هارومیدن کنار کلا با لباسای باز(که به خودشون مربوطه و مخصوص داخل خونس)میگردن یا دخترشون با تاپ میاد تا فیه خالدونش معلومه با تل حرف میزنه من و همسرم اصلا سمت پنجره نمیریم ولی گاهی اوقات شایدیکی دوبارخواستم صداش کنم مجبورشدم ی لحظه پنجره رو باز کنم مجبوره ادم بعضی وقتا

شنیده بودم یه جاهایی هست اینجورمواقع زنگ بزنیم میان حل میکنن مشکلو شمااطلاعی ندارید؟؟شوهرمم جوونه خودش به حرف اومده میگه بی حیان شیشه مات کن زده

ببخشید طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعن جایی هست؟ همسایه بیشعور ماهم همین وضعیته میاد میشینه پشت بودم با دامن کوتاه ..... همه همسایها صدلشون در اومده 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

شما پرده ضخیم بگیرید و کنار نزنید

اشکال تو ساخت ساختمون هایی که فاصله مناسب رو رعایت نکردن

به جایی هم نمیرسید اگر شکایت کنید..چون اونا خونه خودشونه راحتن و ساختمون هم که ساخته شده تموم شده

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

در ضمن به شوهرت بگو زیاد پای پنجره نایسته دید بزنه چون اونا میتونن از نظر قانونی شکایت کنن

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ