2777
2789

با توجه به اینکه در دو مرحله پرداخت میشه یعنی اگه چک نداشته باشیم از سیستم حذف میشیم؟

خدایا به خاطر این حس خوشبختی که بهم دادی ازت ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پیش پرداخت میخاد نه چک میخاد بعد از قرعه کشی اگه برنده شدید باید پول کامل بدید و سه ماه بعد تحویل میگیرید

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

چک نمیخواد پیش پرداخت نداره تاااا قرعه کشی

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
تا جایی ک من میدونم نصف ماشینی ک انتخاب میکنی

معذرت میخام من سوال زیاد میپرسم میخام ببینم شوهرم بهم دروغ گفته یا نه؟تو مرحله ی ثبت نام باید نصف پول ماشینی ک میخایمو بدیم؟

چقد پیش میدن ک ثبت نام شن؟

الان فقط ثبت نامه بعد ک تایید شد اطلاعاتتون ماشین انتخاب میکنید نصفشو میدید قرعه کشی میکنن اگه به اسمتون درومد باقیپول واریز میکنید اگه در نیومد به اسمتون پول براتون واریز میکنن

نه پیش پرداخت میخاد نه چک میخاد بعد از قرعه کشی اگه برنده شدید باید پول کامل بدید و سه ماه بعد تحویل ...

چک می خواد چون می خوان ماشین رو یک سال در رهن ببرن که نشه فروخت به خاطر همین 4 میلیون از پول رو چک یک ساله می گیرن. 

معذرت میخام من سوال زیاد میپرسم میخام ببینم شوهرم بهم دروغ گفته یا نه؟تو مرحله ی ثبت نام باید نصف پو ...

اول  گفتن اره ولی دیشب اخبار گفت نه بعد قرعه باید پول رو داد

زندگی من تویی عشق مامان❤
الان فقط ثبت نامه بعد ک تایید شد اطلاعاتتون ماشین انتخاب میکنید نصفشو میدید قرعه کشی میکنن اگه به اس ...

شوهرم چند روز پیش میگفت گفتن دیگه پول پیش نمیخان همه رو بعد قرعه کشی یع جا پرداخت میکنن

معذرت میخام من سوال زیاد میپرسم میخام ببینم شوهرم بهم دروغ گفته یا نه؟تو مرحله ی ثبت نام باید نصف پو ...

نه الان لازم نیست نصف پول رو بدید ( اولش شرط گذاشتن ولی روز ثبت نام برداشتن این شرط رو) گفتن بعد از قرعه کشی هرکی برنده شد کل پول رو بده دیگه پیش قسط نمی خواد.