2777
2789
عنوان

میتونم یانه

94 بازدید | 14 پست

میخوام پزشکی قبول شم  تاحالا چیزخیلی خوبی تو چنته ندارم مجردم ولی بابام زندگی میکنم کارهای خونه همه رو دوشمه ممانم طلاق نگرفته ولی با داداشم روستا هستن چون کشاورزی داریم وکارها شروع شده چیکار کنم

به امید خدا تو تاریخ 9.9.99 بهترین اتفاق زندگیم اتفاق افتاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نشه مگه کار نشد داره

😐من خودم معتقدم هرکاری میشه کرد ولی اینجای سریا میگن نه میدونی من خودم تجربیم دارم میبینم درسا سخته نمیشه دیگ ولش کن یا همسایه عمم خودشو خفه کرد هیچی نشد توبشی کلیم حرص میخورم ولی چیکارمیشه کرد😐نمیشه توهین کرد ک 

😐من خودم معتقدم هرکاری میشه کرد ولی اینجای سریا میگن نه میدونی من خودم تجربیم دارم میبینم درسا سخته ...

یعنی الان ول کنم غیر ممکنه

یعنی الان ول کنم غیر ممکنه

😭😭😭نههههههه من دارم میگم تو هرکارربخای بکنی میشههه فقد سخته اگه امسال پزشکی میخای باید ساعت مطالعه بالا منابع نخوه خوندن تست زدن مدیریت سرجلسه ی استارت خیلی قوی داشته باشی هدفت مشخص باشه و اینا اگه ام۱۴۰۰ک دیگ هرچی بخای واقن میشه😐اینجا اگ کسی گف نمیشه واینا گوش نده همین

😭😭😭نههههههه من دارم میگم تو هرکارربخای بکنی میشههه فقد سخته اگه امسال پزشکی میخای باید ساعت مطالع ...

ممنون عزیزم نه 1400 اصلا کنکور نمیدم خانواده گفتن امسال فقط دیگه تموم 

ممنون عزیزم نه 1400 اصلا کنکور نمیدم خانواده گفتن امسال فقط دیگه تموم 

lifearound_with_konkor این کانال برنامه ریزی گزاشته اگه خواستی کمک بگیر توی تلگرام

این پیجای اینستام تو پستاشون کلی مطلب خوب برنامه ریزی گزاشتن خاستی ببین

Dr.parsa.gh

lifearound_with_konkor این کانال برنامه ریزی گزاشته اگه خواستی کمک بگیر توی تلگرام این پیجای اینستا ...

ممنونم عزیزم خودتم تجربی هستی

بله عزیزم هرکی درحداستعدادوتوانایی وپشتکارش ک توعمل میسنجن نه بحرف

ممنونم عزیزم یعنی میتونم اگه سعی خودمو بکنم