2777
2789
با دختر من خوبه اشپزی کنی بعد خستگی میفهمی😁یه سری غذاها دوست نداره بعد بقیه رو هم میگه تکراری🙄

خدارو شکر من فعلا بچه ندارم اما همسرم به اندازه ۱۰ تا بچه غُر میزنه😪

من یغذا من در آوردی درست میکنم همیشه انقدر شوهرم خورد داشت میترکید گفت خوشمزه ترین غذای عمرم بود😂😂😂😂

پیاز داغ میکنم بعد سینه مرغ رو تکه های کوچیک میندازم درشو با شعله کم میذارم کم کم میپزه و بعد یکوچولو خیلی کم آب لیمو میزنم و نمک و فلفل و دارچین.بعد برنجتو بزار تو آبی که برنج هست هویچ نگینی هم بریز اگه دوس داری میتونی ذرتم بریزی بعد دم که کشید مرغم بریز تو برنج و هم بزن همه رو باهم ی ۵ دیقه بعدش بکش  و بخور.خیلی خوشمزه میشه😍

برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا شمالی ها انقد دستپختشون خوبه؟ ماهی خوردم شمال هیچ وقت یادم نمیره هرچی شمال میخورم خوشمزست ای خدا ...

😂😂دیگه ژنتیکیه دیگه

میدونی تو شمال مردم خیلی به شکم اهمیت میدن مردا رو غذا حساسن خانوماهم رو همین موضوع هی سعی میکنن دستپختشونو ببرن بالا..این میشه که کلا اکثر خانومای شمالی دست پخت خوبی دارن.جدا از این سبزیهای معطر و محصولات کشاورزی شمال متنوع و مختلفه..

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چرا شمالی ها انقد دستپختشون خوبه؟ ماهی خوردم شمال هیچ وقت یادم نمیره هرچی شمال میخورم خوشمزست ای خدا ...

چون همه شکمو هستن به غذا وشکمشون خیلی اهمیت میدن من خودم شمالیم 😂

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
خدارو شکر من فعلا بچه ندارم اما همسرم به اندازه ۱۰ تا بچه غُر میزنه😪

وای عین منی دوستم . من همش استرس چی بپزم دارم ک خوشش بیاد . شوهر من خیلی بد غذاست خیییلییی . غذا باب میلش نباشه نمیخوره اونوقت دلم میسوزه براش 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اتفاقا چند روزه تو فکر میرزاقاسمی ام

خوبه دیگه چند تا شمالی یاد بگیر چند تا غذای جنوبی چند تا اذری اخه غذاهای ایرانی ملی همین چندتا قیمه و قورمه و فسنجون و..ایناست دیگه معلومه خب کم میاد

😂😂دیگه ژنتیکیه دیگه میدونی تو شمال مردم خیلی به شکم اهمیت میدن مردا رو غذا حساسن خانوماهم رو همین ...

اره هرچی ک گفتی درسته. 

شوهر منم اینجوریه. منم دست پختم نسبت به قبل خیلی بهتر شده . طبیعت شمال واقعا خیلی با سخاوته . مردمش هم 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اره هرچی ک گفتی درسته.  شوهر منم اینجوریه. منم دست پختم نسبت به قبل خیلی بهتر شده . طبیعت شمال ...

لطف داری عزیزم..ماشالله خودت خیلی مهربون و با ادبی همه رو خوب میبینی😘😘❤❤

وای عین منی دوستم . من همش استرس چی بپزم دارم ک خوشش بیاد . شوهر من خیلی بد غذاست خیییلییی . غذا باب ...

به خدا کل دغدغه زندگیم شده چی بپزم 

شوهر من تقریبا همه چی میخوره اما یه روز مثلا عاشق قرمه سبزیه هفته بعدش درست کنم میگه چرا قرمه سبزی درست کردی 😑

خوبه دیگه چند تا شمالی یاد بگیر چند تا غذای جنوبی چند تا اذری اخه غذاهای ایرانی ملی همین چندتا قیمه ...

من میخواستم اونموقع ک اومده بودم شمال ترش تره بخورم ترسیدم دوس نداشته باشم خوشمزست؟ 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
من میخواستم اونموقع ک اومده بودم شمال ترش تره بخورم ترسیدم دوس نداشته باشم خوشمزست؟ 

من عاشقشم😂✋🏻ترش تره و ماهی دودی😋😋😋

به خدا کل دغدغه زندگیم شده چی بپزم  شوهر من تقریبا همه چی میخوره اما یه روز مثلا عاشق قرمه سبز ...

خب پس تو راحت تره کارت . یه لیست تهیه کن از خودشم نظر بگیر .

من شوهرم نمیخوره یعنی دست خودشم نیست باب میلش نباشه از گلوش پایین نمیره

امید زندگیم دوقلوهام😍