2777
2789
چون همه شکمو هستن به غذا وشکمشون خیلی اهمیت میدن من خودم شمالیم 😂

خخخ منم خیلی به غذا اهمیت میدم ولی دستپختم خوبه ولی عالی نیست. باور کن میخواستم برم از خانومه بپرسم ماهی رو چجوری درست کردی البته شوهرم گفت ماهیشم شاید تاثیر داشته اینور همه پرورشی ان شاید اون پرورشی نبوده

امید زندگیم دوقلوهام😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذاهای محلی یاد بگیر گلم..من شمالی ام غذا متنوع محلی خیلی زیاده اصولا کم نمیاد😐😂حالا توام بسته به ...

وای کاش تاپیک بزنی یادمون بدی من عاشق غذاهای شمالی هستم

کلا غذا دوستم😍😋😋

البته اونایی که سبزی مخصوص نمیخواد و موادش در دسترسه

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
غذاهای محلی یاد بگیر گلم..من شمالی ام غذا متنوع محلی خیلی زیاده اصولا کم نمیاد😐😂حالا توام بسته به ...

چند نمونه‌ خوش‌ مزه‌ هاش رو بگو

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
خخخ منم خیلی به غذا اهمیت میدم ولی دستپختم خوبه ولی عالی نیست. باور کن میخواستم برم از خانومه بپرسم ...

اره خب اینجااکثرا ماهی تازست بعدبستگی داره ماهی که تورودخونه باشه یادریاهم حتی فرق داره

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
ای وای اینجوری که خیلی سخته

اره دیگه . الانم تاپیک زده بودم که یتیمچه درست کنم شوهرم میخوره یا نه . خخخخخ .همه پیشنهاد دادن پلو خورشت بزارم منم پاشدم قیمه بزارم البته با گوشت قلقلی .

کتلت مرغ کباب کوبیده مرغ . کباب فخری . کباب بوقلمون . مرغ با پودر سوخاری . من جدیدا اینارو هم درست میکنم خیلی خکشمزست

امید زندگیم دوقلوهام😍 
وای کاش تاپیک بزنی یادمون بدی من عاشق غذاهای شمالی هستم کلا غذا دوستم😍😋😋 البته اونایی که سبزی م ...

گلم تو نت هست دستور اکثر غذاها .اگه دوس داری ی پیج بدم که بعضی غذاهای شمالی رو اموزش میده

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

گلم تو نت هست دستور اکثر غذاها .اگه دوس داری ی پیج بدم که بعضی غذاهای شمالی رو اموزش میده

مرسی لطف میکنی🌹

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
مرسی لطف میکنی🌹

گلم این اموزش داره 

https://instagram.com/guilan_khoorak?igshid=l4qsw4mmcic6

اینم هم گاهی اموزش میذاره هم ارسال محصولات شمالی داره هر چیزی که بخوای به هرجا.گاهی اموزشاش به زبان گیلکیه فقط

https://instagram.com/gilanmaze?igshid=w4ezwbhztdat

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴