2777
2789
عنوان

وای خدا امروز چقد تاپیک داریم درمورو سبزه ها 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کامنت بذارم الان همه میریزن سرم🤭😬🤭 تو نی‌نی سایت قشرای لاکچری نمیان که اهل سولار و افتاب و اینا باشن ،تو‌ خیلی از شهرا و‌ روستاهای کوچیک معیار زیبایی هنوز سفیدی میبینن. من‌تهرانم هنوز هیچکی از سفیدی و‌چشم‌ رنگی‌ بودنم‌تعریف نکرده. بازم‌همون تهران منطقه فرق داره. با تشکر.الان فحش میخورم

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی
سایت همین مدلیه تاپیکا و حرفا واگیر داره یکی تاپیک اینجوری بزنه همهه همین تاپیکو میزنن  من پوس ...

وای دقیقا ...اصن انقد از این تاپیکا میبینم ...موندم مگ سبزه چشه .....ینی هر کیو میبیتی داره میناله 😐😐سفیدا چرا از سفید بودن نمینالت😂.....اخه من خودم سبزم .یه مدت عجیب عاشق  سبزه بودنم شدم ...تو ذوقم خورده😀

یه کامنت بذارم الان همه میریزن سرم🤭😬🤭 تو نی‌نی سایت قشرای لاکچری نمیان که اهل سولار و افتاب و این ...

ارهه موافق حرف شمام 

خیلیاا سفید بودن رو ملاک زیبایی میدونن !!! 

عروس خاله من هرکیو میبینه سیاهه بهش میگه چقد زشتیی 

من سفیدم خوشگلم اونایی ک سیاهن کثیفن 

یه عده اینطوری تربیت شدن دیگه کاریشون نمیشه کرد!!!

یه کامنت بذارم الان همه میریزن سرم🤭😬🤭 تو نی‌نی سایت قشرای لاکچری نمیان که اهل سولار و افتاب و این ...

اگه سبزه بودن ملاک زیبایی بود تو اسنپ چت پوست سبزه رو سفید نشون نمیداد

تازشم خوشکلی نه به سفیدی نه به سبزه بودن صورت باید میوه داشته باشه تا جذاب برسه چه سفیدا چه تیره ها

ولی خدایی گردن سفید بهتر از گردن تیره ست

ارهه موافق حرف شمام  خیلیاا سفید بودن رو ملاک زیبایی میدونن !!!  عروس خاله من هرکیو میبی ...

عقلشون ناقصه این ادما فرهنگشون همینه شما به دل نگیر. تو ارایشگاهها بالا شهر تهران پیرزن ۶۰ساله دنبال برنز طلاییه 

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی
چرا این دکترا اینهمه پیشرفت کردن ولی یه پوستو نمیتونن سفید کنن

حالا ایشالا دگتر شدم درموردش تحقیق میکنم .😂😂😂بخاطر روی گل شما .البته ب هر نتیجه ای ک رسیدم .هیچ وقت واسه خودم اعمال نمیکنم ..همینجوری سبزه بمونم 😎😀...