2777
2789
عنوان

نی نی یارصحبتی باهات دارم

226 بازدید | 23 پست

یه کاربری داشتم نمیدونم چرا ترکوندینش....

فقط یادمه زمانی که تازه کرونا اومده بود بخاطراینکه میخواستم به بچه های سایت دلگرمی بدم تاپیکی زدم و حرفهای امیدوارکننده زدم اگه مخالف تاپیکم بودید لااقل تاپیکم میترکوندی نه کاربری .

نی نی یار ببین من همیشه تومدرسمونم جز بهترینها ومنظبط ترینها بودم خلاصه بگم زبانزد بودم....

همیشه موردتجلیل قرارمیگرفتم،ولی چه کردی باقلبم واقعا چه کردی😐😂

احساس میکنم درحقم ظلم شده اگه نمیگفتم از ذهنم درنمیومد...😏

باشع😒

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشع😒

الما  پسره چیشد  ؟

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
مگه تو نی نی یاری

نه

حرف زدی منم گفتم باشه😐

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

کاربری منم برداشتن بهم نمیدن اینقد حرص خوردم بخدا کم حرص دارم از نی نی سایتم باید بکشم هر چی ایمیل وشماره موبایل بود دادم میگه هیچ کدوم اینا نیس

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
الما  پسره چیشد  ؟

هیچی خوبه سلام میرسونه😂

منم سه تا کاربری زدم 

دوتاش یادم نیس اینو یاداشت کردم ی گوشه  خخ

ولی اصلا کاربری مهم نیس برام اصلن بگن جدید تازه وارد حالا قدیما چی بهشون دادن والا 🤣🤣

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              
کاربری منم برداشتن بهم نمیدن اینقد حرص خوردم بخدا کم حرص دارم از نی نی سایتم باید بکشم هر چی ایمیل و ...

حالا بخدایه عده هستن توسایت انقدر بددهن و.... هستن نمیدونم چرا کاربریشون نمیترکه

هیچی خوبه سلام میرسونه😂

🤣🤣