2777
2789

خانماخداشاهده اینو راست میگم.نوه ب عمم پنج سال پیش درحالی که یکشب ازعقدش گذشته بود دراثرسکته مغزی فوت شد پسرخییلی خوبی بودمن دلم براخودش و همسرش خیلی میسوخت خیلی پسرخوبی بود یه شب خوابشو دیدم کفت جام خیلی خوبه فقط یه حسرت دارم که چرانمازنخوندم خییییلی پشیمونم گفتم خوب بگو مادروپدرت برات بخونن گفت اوناخودشونم نمیخونن.جالبه من ایشونو اصلاندیده بودم

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانماخداشاهده اینو راست میگم.نوه ب عمم پنج سال پیش درحالی که یکشب ازعقدش گذشته بود دراثرسکته مغزی فو ...

احتمالا نمیدونسته نماز باید بخونه خانوادش نگفتن .وگرنه کسی که بدونه نماز واجبه و نخونه اون دنیا جاش خوب نمیشه

احتمالا نمیدونسته نماز باید بخونه خانوادش نگفتن .وگرنه کسی که بدونه نماز واجبه و نخونه اون دنیا جاش ...

فکرنمیکنم.حساب کتاب خدابامافرق میکنه هرچند حرفتونم قبول دارم ولی مگه میشه یه پسر۲۷ساله ی امروزی ندونه نمازواجبه ممکنه سرسری بگیره ولی میذونه واجبه

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 
چطور جاش خوب بود

امام صادق(علیه‎السلام) جایگاه مهم نماز را در زندگی و رفتار روزانه یك مسلمان برای اقشار مختلف به ویژه جوانان تبیین نموده و فرمود: «اول ما یحاسب به العبد علی الصلوة فاذا قبلت قبل منه سائر عمله و اذا ردت علیه رد علیه سائر عمله(1)؛ [روز قیامت] اولین چیزی كه از بنده محاسبه می‏شود نماز است. اگر از او نماز پذیرفته شد، سایر اعمالش نیز پذیرفته می‏شود اما اگر نماز او رد شد سایر اعمال [نیك] او نیز رد خواهد شد.»

بله ولی  افرادی که نماز میخونن صرفا رفتارهای انسانی ندارن متاسفانه و مطلق نیست

عزیزم دوتا مورد جدا هست ربطی بهم ندارن شاید ادمهایی رو اطرافت دیدی که همینجوربودن بخاطر همین برات اینجوری جاافتاده وگرنه اینجوری نیست 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد