2777
2789

بچه ها   من 33 سالمه.  یه بار تو دوران عقد طلاق گرفتم.    من یه مشکل بزرگ تو زندگیم دارم بخدا دارم دیوونه میشم.  حتی یه بارم خودکشی کردم.   مشکل من آینه که همه از من دوری میکنن.  هیچ کس باهام دوست نمیشه.   هر کی منو میبینه اولش خوشش میاد بعد کم کم دوری میکنه.   خیلی تنهام.  خواهر هم ندارم.  یه مادر بد اخلاق که با هیچ کس رفت و آمد نمیکنه.   از بچگی که یادمه خونه فامیلا نمیرفتیم.  همیشه هم تو دوران مدرسه و هم محیط کار بچه ها بعد تعطیلات کلی حرف برا گفتن داشتن ولی من ساکت بودم و اونا هم همش میگفتن خوب تو هم یه چیزی بگو تعطیلات کجا رفتی؟.  من کل تعطیلات میخوابیدم.    حرفی برا گفتن ندارم.  همه از من دوری میکنن میگن این دختره چقد از خودراضی چه بد اخلاقه چه بی مزس چرا اخمو.  بخدا هر کاری میکنم که شاد به نظر بیام نمیشه.  هر جا یه سال کار میکنم میام بیرون.  تو محیط کار موقع ناهار خوردن تنهام.  هیچ کس پیشم نمیشینه.   با مادرم همش دعوا دارم .  نامزدم ازم جدا شد گفت مادرم اینا گفتن اخه این چه زنیه گرفتی.   من تا حالا تو زندگیم مسافرت نرفتم.   عروسی خیلی کم رفتم.  همکارام  من رو تو عروسی و تولد دعوت نمیکنن.  من حتی بلد نیستم برقصم.       چه کار کنم که از نظر دیگران یه آدم شاد و انرژی مثبت باشم.     به نظر شما چرا دیگران ازم دوری میکنن؟؟شمام باشین دوری میکنید؟؟  

میشه بگی به دیگران چیا میگی؟یا نگاه ،چجوری بقیه رو نگا۶ میکنی؟؟؟زل میزنی بهشون؟

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم دوری  نمی کنم 

دعوات میکنم 

به نظرم تابیکای دختر گرانبها رو بخون خیلی کمکت می کنه عزیزم

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻

درباره موضوعی صحبت میشه قاطی بحث شو . منتظر نشو کسی بیاد سمتت تو هم برای دوستی برو سمت بقیه . ی لبخند ملیح همیشه رو صورتت باشه . با مهربونی جواب بده . قبل از حرفا اگر مخالفی بگو بله حث باشماست ولی فلان جلش مثلا فلانطوره . بنظرم از ی روانشناس هم حتما کمک بگیر❤

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

منم مثل توام ولی کسی ازم دوری نمیکنه😪تازه من رقصم بلد نیسستمممم 😂😂😂توی جشن عقدمم پاشدم برقصم مدل لامپ بستن میرقصیدم الان فیلماشو میبینم دوسدارم خودمو اتتیش بزنم

خـدایی کـه بـه شـدت کـافیـست💫

منم رقصیدن بلد نیستم... بیا من خودم دوستت میشم

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 

نه دوری نمیکردم ازت...

با هر کسی میشه دوست شد فقط باید قلقشو بلد باشی 

اونایی ک دورت بودن تلاش کردن باهات دوست بشن؟؟

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

منم تا حالا سفر خاصی نرفتم .بلد نیستم برقصم .خواهر هم ندارم .اما یه چیزی دارم .قدرت ایجاد ارتباط با همه .صحبت کردن رو بیشترش کن .لبخند بزن .سعی کن توی مرکز توجه باشی .کسی کمکی میخواد کمک کن این خودش یه شروع ارتباطه .لبخند بزن و از یه چیز مثلا همکارت تعریف کن .چه لباس زیبایی خیلی بهتون میاد .ساکت نباش به این امید که اطرافبان بهت نزدیک بشن .تو شروع کننده باش

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹