2777
2789
عنوان

بچه بیاید خواهرانه و دلسوزانه مشکل من رو حل کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 40 پست

حتی انتخاب اسمت هم اشتباه بوده

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هیچکس بات دوست نمیشه.  مغروری؟؟؟. یا رقتار سردی داری که دیگران فکر میکنن غرور داری؟؟؟.  بلدی با لبخند جواب بدی    یا همیشه به یه حالت افسردگی و بی حالی حرف میزنی؟؟

من دخترای زیبایی رو دیدم   که حتی سلام کردن رو خوب بلد نبودن    و از نظر دیگران هیچ زیبایی نداشت در حقیقت رفتارش زشت نشونش میداد    دخترای معمولی هم دیدم که انقدر مهریانانه حرف میزنن که زیباترین و جذابترین ادم تو میحیطی میشن که هستم 

لینک میدی

عزیزم هرکاری می کنم نمیشه 

تو حتی از کاربریتم در بیای بری رو گوگل بنویسی تابیک دختر گرانبها باز برات بالا میاره 

حتما همرووووووو مطالعه کن

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
نمیدونم ولی پشت سرم میگن با این دختر حرف میزنیم انگار داریم با دیوار حرف میزنیم

خب پس،جمله های منفی به کسی نمیگی،همین خیلی خوبه،برو باشگاه یا کلاس رقص،با یه آدمای جدید آشنا شو

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....