سلام خوشگلا من امروز رفتم دکتر واسه دومین بار معاینه شدم بازم دکتر گفت حتی یه سانتم باز نشده یعنی بعد از این همه پیاده روی هیچ تغییری نکردم... توی چهل هفته هستم. دکتر گفت تا هفته ی دیگه اگه زایمان نکردم باید برم بیمارستان آمپول فشار بزنم... میخوام بدونم کسی شرایط منو داشته؟؟ بدون هیچ درد و انقباض بره دکتر آمپول بزنه تا بچه بیاد؟ چقد زایمانتون طول کشید؟ خیلی سخت بود؟؟
من همش میگفتم بیا معاینم کن چون تحریک میکرد دهانه رحمو باز میشد وقتی رفتم گفت دهانه رحمو تحریک کردم کم کم باز میشه دردت اومد سریع بیا دردم نیومد تا هشت روز حتی یک سانتی هم باز بود بسته شده بود تحریک کرد درد کشیدم ولی بی فایده کلی هم پیاده روی کردم هشت روزو
درد زایمان افراد متفاوته حتی دوتا خواهر زایمانها درداشون اندازه هم نیست زن هست زایمانش خیلی راحته یکی سخته یکی کلا طبیعی نمیتونه بیاره وووو ان شاء الله زایمان شما راحت باشه فقط به لحضه دیدن بچت فکر کنم 🤗🤗🤗🤗من بچه سوممه لحصه شماره میکنم برا اون زمان که بچمو میارن کنارم دوق میکنم واقعا
هنوز منتظرم ببینم دختری کی میاد☹️ دیروز که رفتم دکتر بازم دهانه رحمم اصلا باز نشده، تا سیزدهم باید صبرکنم اگه بدنیا نیومد باید برم سونوی بیوفیزیکال که با آمپول زایمانو شروع کنن☹️