2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه میاین لطفا راجب زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 33 پست

من همش میگفتم بیا معاینم کن چون تحریک میکرد دهانه رحمو باز میشد وقتی رفتم گفت دهانه رحمو تحریک کردم کم کم باز میشه دردت اومد سریع بیا دردم نیومد تا هشت روز حتی یک سانتی هم باز بود بسته شده بود تحریک کرد درد کشیدم ولی بی فایده کلی هم پیاده روی کردم هشت روزو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی خدا خیرت بده یه کم آروم شدم... اخه دکترم امروز خیلی منو ترسوند. گفت ممکنه تا بیست و چهارساعت درد ...

زعفرون دم کن بخور گل گاو زبون دوش اب گرم وپیاده روی کن زیاد تا حداقل راحت زایمان کنی رحمت نرم بشه 

درد زایمان افراد متفاوته حتی دوتا خواهر زایمانها درداشون اندازه هم نیست زن هست زایمانش خیلی راحته یکی سخته یکی کلا طبیعی نمیتونه بیاره وووو ان شاء الله  زایمان شما راحت باشه فقط به لحضه دیدن بچت فکر کنم 🤗🤗🤗🤗من بچه سوممه لحصه شماره میکنم برا اون زمان که بچمو میارن کنارم دوق میکنم واقعا 

طرف کار بلد باشه نه. تو خبرا امروز دیدم تو بوشهر خانومه رفته نوار قلب جنین گفتن معاینه ات کنیم بعد ...

اره یه چیزایی شنیدم در موردش ولی بدتر بوده دکترا بیشتر از این کارخرابی کرده بودن😑😓

گلبانو مریم جون در چه حالی دختر؟

هنوز منتظرم ببینم دختری کی میاد☹️ دیروز که رفتم دکتر بازم دهانه رحمم اصلا باز نشده، تا سیزدهم باید صبرکنم اگه بدنیا نیومد باید برم سونوی بیوفیزیکال که با آمپول زایمانو شروع کنن☹️