2777
2789

مثلا طرف یه تاپیک میزنه.

همه میرن میگن خب ما چیکار کنیم.ها ها چقد جالب یا هی پوکر میفرستن.یا مثلا هی میگن چه مسخره.

خب یه سری میان اینجا کمک میخوان یه سریم میان اتفاقاتی که براشون میفته تعریف میکنن مشکلش چیهه هی دنبال اینین تخریب کنین  طرفو☹

یا یه تاپیک فان میزنن میاین میگین چه قد مسخره و اینا‌.

ادم جرئت نمیکنه تاپیک بزنه دیگه😐

البته نه که نی نی سایتا کلا خیلی اینطوری شده ادمای دورم هی میخوان تخریب کنن همو☹

با هم دوست باشین.

من به رنگ صورتي باور دارم.باور دارم كه خنده بهترين سوزاننده كالري است.من به بوسيدن باور دارم.بوسيدن بسيار!من باور دارم آنگاه همه چيز به غلط از آب درآمد،قوی باشم.باور دارم كه دختران شاد،زيباترين دختران هستند.بر اين باورم كه فردا روز ديگريست و به معجزه يقين دارم.—ادري هپبورن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دردی ست مرا ولی نهفتن بهتر   در بستر زخم خویش خفتن بهتر   وقتی که زمان  زمانه نامردیست  از مردی و مردانگی نگفتن بهتر

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂

سلام عزیزم 

اومدم توی تاپیکت تا ازت بابت لایک هایی که میکنی پستهامو تشکر کنم بودنت برام قوت قلبه،،

و اینکه درباره موضوع تاپیکت باید بگم،نی نی سایت خیلی خیلی عوض شده،زمان ما همدلی خیلی بهتر بود،همو باور داشتیم،باهم زایمان میکردیم،باهم اشپزی،باهم یکدل،،،الان فقط درصدده تخریب همدیگه هستیم،و متاسفانه کاری هم نمیشه کرد و فقط باید از کاربرایی که یهو جررت میدن دوری کرد