2777
2789
دختر برو دکتر زنان شاید کیستی چیزی داری جوش هم میزنی؟؟؟منم ۲ ماهه اینجوری شدم ۲ ۳ روز پری میشم بعدش ...

دکتر پارسال رفتم ک سونوگرافیو ازمایش واسم نوشته ولی نرفتم😥..جوش درحد خیلی کم شاید دوسه تا

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز بخاطر جوشهام رفتم دکتر پوست ولی کاش میرفتم دکتر زنان 

اره اره حتما برو زنان منشاشو بدون ولی ایشالا ک بلادوره وهیچیت نیس

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
اره اره حتما برو زنان منشاشو بدون ولی ایشالا ک بلادوره وهیچیت نیس

قربونت اره باس برم بابا این کرونا کلافمون کرده ادم میرفت آزمایش اینا راحت الان میترسه بابا بره بیرون چه برسه اونجور جاهای پزشکی😭😭

رفتم دیشب سونورحم وتخمدان دادم تنبلی تخمدان داشتم خفیف بودیه فولیکول 23هم داشتم همه چیمم نرماله نمید ...

همون بخاطر تنبلی تخمدانه اگه متخصص طب سنتی خوب میشناسید مراجعه کنید داروهای گیاهی هستن که خیلی زود جواب میدن

مشکل منم هست به دکتر گفتم میگه چیزی نیست آرمایشم دادن میگن همه چی خوبه ولی من تنبلی دارم میدونم یه چ ...

خب خونریزی کم دلیلش تنبلیه دیگه عزیزم

منم دارم همینجورم

فمینیست هستم
خب خونریزی کم دلیلش تنبلیه دیگه عزیزم منم دارم همینجورم

آخه من سنم کم بود خیلی شدید بود ولی تنبلی رو هم داشتم اون موقع الان هرچی سنم بالا میره دارم کمتر میشه 

این نیز بگذرد...                                   
تغییر هورمونی شدید داری  سره خودچیزی مصرف نکن

منم این ماه اینجوری شدم .قبلا همچین چیزی نبوده ۵ روز جلو انداختم از دیروز که روز اولمه امروز دوم تا الان دوتا پد عوض کردم اونم با خون خیلی کم روش هیچی نمیاد تا سه روز قبلش بخاطر عفونت بمدت دوهفته تحت درمان بودم انواع کرم و انتی بیوتیک خوراکی و تزریقی و هفته قبلم تست پاپ اسمیر و کلی استرس و بی اشتهایی عصبی و کاهش وزن داشتم الان با این اوصاف به نظرتون طبیعیه یا چیز بدیه تابحالم اینجوری نشدم