2777
2789

من سه ساله ک پریودام از۵روز شده یه روزو نصفی☹

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی دکتر؟

نوالا اجی.هربارم۵ یا۴روز میام جلو

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
وای منم دو ماهه خونم کم‌شده ۲ ۳ روز میشم قبلا تا ۶ روز پری میشدم الان دو ماهه اینجوری شدم صورتمم پره ...

تغییر هورمونی شدید داری  سره خودچیزی مصرف نکن

دوماهه تاخیردارم دوفاستون مصرف کردم 6روزبعدش پری شدم ینی امروزپری شدم خون پری کم بود

ممکنه هورمونا بهم ریخته باشن،یا اینکه بدن شما ضعیف باشه،البته بیشتر مشکل هورمونی اینجوری میشه

نوالا اجی.هربارم۵ یا۴روز میام جلو

دختر برو دکتر زنان شاید کیستی چیزی داری جوش هم میزنی؟؟؟منم ۲ ماهه اینجوری شدم ۲ ۳ روز پری میشم بعدش دیگه پاک درصورتیکه قبلا تا ۶ روز پری میشدم دیروز بخاطر جوشام رفتم دکتر ولی میگم ای کاش میرفتم زنان شاید کیست دارم که جوشم میزنم 

ممکنه هورمونا بهم ریخته باشن،یا اینکه بدن شما ضعیف باشه،البته بیشتر مشکل هورمونی اینجوری میشه

رفتم دیشب سونورحم وتخمدان دادم تنبلی تخمدان داشتم خفیف بودیه فولیکول 23هم داشتم همه چیمم نرماله نمیدونم چراپری کم شده ایندفعه