2777
2789
عنوان

کارم شده گریه فقط

258 بازدید | 10 پست

سونو۱۴هفته طول سرویکس وارژینالم۳۵بود امروز۱۸هفته شده۱۷فردا نوبت سرکلاژ دارم فقط کارم شده گریه ازوقتی اومدم .کسی تجربه داشته بچش مونده باشه

امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا

اره مامانم و عروس عموم سرکلاژ کردن بچشونم الان سالمه سالمه توکلت به خدا باشه عزیزم گریم نکن با گریه بدتره امید داشته باش 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داشتیم تو اشناها عمل سختی نیس وبله بچه سالمم دنیا اوردن گریه نکن گلم دعات میکنم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
خیلی نگرانم کاش کسی تجربه داش میومدمیگف خیلی سخته دلبسته یه موجودباشی ونگرانش

حواهرشوهرم تصادف کرد بچه اش اومد پایین سرکلاژش کردن

الان هم ماشالا یه پسر خوشگل ومودب 13 ساله س

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
داشتیم تو اشناها عمل سختی نیس وبله بچه سالمم دنیا اوردن گریه نکن گلم دعات میکنم

سختی عملشو کارندارم موندن بچه برام مهمه من همشم استراحتم واینطورشد

خدارحم کرد یه هفته زودتررفتم انامالی معلوم نبود یه هفته دیگه چی میشد

امیدوارم خدا به زودی یه نی نی سالم بزاره بغل همه منتظرا
خیلی نگرانم کاش کسی تجربه داش میومدمیگف خیلی سخته دلبسته یه موجودباشی ونگرانش

عزیزم ی نذری ونیازی کن وتوکلت به خداباشه اگه خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته اینم ی جور امتحان خداست

سلام خاله منم سرکلاژشد الان  ماءشاالله پسرش سه سال ونیمشه .نگران نباش فقط استراحت کن

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن