2777
2789
عنوان

پسرم😔😔😔

306 بازدید | 47 پست

مامانا سلام. توروخدا بیاید. پسرم ۲ هفته دیگه میشه دوسالش. هیچی نمیخوره. نه اهل میوس نه غذا نه هله هوله. که حداقل دلم خوش بشه که یه چیزی هست که این بشر دوست  داره. دارم دیوونه میشم. چیکار کنم؟؟ توروخدا هرکی میتونه راهنماییم کنه. ازمایشم دادم نرمال بود خداروشکر. هرغذایی میپزم تف میکنه .اگههههه بخوره هم فقط دوقاشق دیگه دهنشو سفت میکنه یا تف میکنه یا پامیشه میره. ببخشید طولانی شد😭😭

پس چی میخوره؟ 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستنی بهش بده.محال نخوره

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.

من پسر اولم اینجوری بود الان هم که هفت سالشه همینجوریه دکتر هم بردبم فقط مکمل و زینک و اینا میدن زیاد تاثیری هم نداره.ریزه میزه اس نسبت به سنش

ولی پسرکوچیکم الان خداروشکر همه چی میخوره

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

منم بودم عشقم

مامان بابام کلییی دکتر بردنم

تست عرق و آزمایش پلاتین خونووووو......

بعد بلوغ یهو خوب شدم😁

من تا ۸ سالگیم ۱۳ کیلو بودم🤦‍♀️🙂

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

عزیزم من خودم داشتم بچه ی این مدلی پیش متخصص هم بردم گفت کاری بهش نداشته باش آخر سرم تا حدودای هفت هشت سالگی همونجوری بود خودش کم کم خوب شد الان دیگه نمیشه جلوشو گرفت از خوردن🥴سخته ولی هر چی دوست داره بهش بده ...اصرار هم نکن...نخورد هم نخورد!مکمل تقویتی مثل سندروس یا زینک بهش بده

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

عزیزم ببرش بیرون روی نیمکت پارک بشینه، بقیه رو نگاه کنه تو غذارو تو دهنش کن موقعی که حواسش نیست

الان که نمیشه چون کروناست، ببرش داخل بالکون خونه یا پشت پنجره 

بزار بیرونو نگاه کنه و باهاش بازی بازی کن غذارو بده دهنش

منم بدغذا بودم مامانم این جوری غذا داده منو 

البته بنظرم بزار خودش بخوره ، بزار جلوش غذارو، تا هر وقت گرسنه شد بخوره و یاد بگیره 

چون من هنوزم با این سن کم غذام 

عزیزم دختر من همین جوری بودتوواین سن اگه جلو خودش بزاری باهاش به حالت بازی غذابدی بازم ن میخوره من دخترم وباماست تونستم درستش کنم یه پیاله میزاشتم جلوش خودش میخورد اول یکم کثیف کاری میکردبادست میخوربعدیادش دادم باقاشق بخوره

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

سلام دوست عزیز اصلا نگران نباش دختر منم اینطوری بود دکتر گفت باید بزاری گرسنه شه خودش میاد غذا میخوره نباید به زور بهش غذا بدی مخصوصا الان که فصل گرماس میلی به غذا ندارن عادتش نده دنبالش بدویی فقط چند روز تحمل کن ضعف که کنه خودش میخوره حسابی باهاش بازی کن تا گرسنه شه