2777
2789
عنوان

میخوام الکی بگمم حاملممم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نامزدی ک رابطه کامل داشته باشی همین میشه دیگ طرف دلش نمیخواد عروسی بگیره 

الانم اگ این کارو بکنی بدتر میشه

یکم دور باش و اجازه بده دلش برات تنگ بشه وگرنه عاقبت خوشی براتون نمیبینم منم با نانزد سابقم اینجوری بودیم وای فکرشم حالمو بد میکنه

یکم دور باش تا اون بیاد سمتت و نازتو بکشه و برای دیذنت لحطه شماری کنه 

زیاد ک دور و برش باشی تکراری میشی 

اسی من عقد طولانی بودم درکت میکنم

دروغ نگو بدتر دردسر میشه

چون هرشب پیشته و رابطه دارین خیالش راحته

یکم باهاش سرسنگین باش هرشب ب یه بهونه ای نزار بهت نزدیک بشه،خلاصه سعی ک یه مدت بهش ن ...د...ی😂

شاید تاثیر داشت یکم بهش فشار بیادم بد نیییس خیلی داره بهش خوش میگذره دیگه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
دوتا امپول hcg بزن همون روز آزمایشت و بی بی چکت مثبت میشه😅😅

داروخونه بهم میده؟ 

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 
شاید بدن شاید نه  البته گرونه باید با دفترچه بخری که تو نسخه نداری😂

چنده 

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 
😒😒😒عع؟

اره😏

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

ن عزیزم اشتباه رو با اشتباه حل نمیکنن 

ب نظر من ی مادرت بگو باهاش صحبت کنه بگه حرف در نیاد. حتما ب فکر عروسی باش. با خانواده همسرت هم صحبت کن. بعد شما ب جای این بهشون بگین دیگه جلوگیری نمی‌کنید و اگر باردار بشین عواقبش با خودشونه دیگه. ولی دروغ نگید اصلا. اونجا رو خیلی براش راحت کردین ک اینقدر می مونه اصلا نزارید راحت باشه. سعی کن ب خوبی و خوشی و با راحتی برید سر خونه زندگی تون

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم