2777
2789
عنوان

رابطه تلخ منو عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینکارو میکنه ینی تا این حد بهش مرخصی نمیدن؟

ن نرو مگه بچه ای اخه 

اون در اصل تورو میکشونخ شهرش ک ۸۰ درصد احتمال سواستفاده کردن داره 

چرا اعتماد میکنین

وافعا اگه مرد مرده ک اون میاد دیدنت ن تو ک دختری شرایطت سختتره  تنها نمیتونی بری  پولی از خودت نیست حتیییی خانواده هم باهاشون بری باید با اونا بگردی ن تنها 

قشنگ با اعتماد ب نفس بهش بگو این حرفترو 

چرا؟؟

چون اکثرا رابطه هایی که از مجازی شروع میشن منجر به شکست میشه خیلی کم پیش بیاد واقعا به جایی برسه کلا اینجا یه محیط غیرواقعی و صرفا واسه ی سرگرمی و گذران وقت هس

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑

بذار باهات رو راست باشه به جای گریه وزاری بهش بگو بیاد خواستگاریت مگه نمیگی کار داره پس مشکلش چیه؟اگه بذاری همینطوری کش پیدا کنه اون موقع خدای نکرده تورنج می افتی.اومدش جلو قرار نیست سریع عقد کنید یکی تادوماه رفت و امد میکنید ان شاءالله خوشتون اومد دو طرف عقد میکنید الان خیلی معلقی حواست رو جمع کن

اااخ نفسم گرف😟چقد تلخ🥺😂

-چیشد اون برق شیطون ته چشات؟+ضعیف بودم نتونستم نگهش دارم-ضعیف؟+آره یه روزی بهم گفت بیا دوست معمولی باشیم منم که ضعیف بودم با هر بار پیامش با هربار حرف زدن باهاش با هر بار نگاهش صدبار وییییروون شدم این شد که اونو باخته بودم دختر شیطون ته چشمامم باختم🙃🙃