2777
2789
عنوان

رابطه تلخ منو عشقم

511 بازدید | 29 پست

دوستان‌سلام من الان دارم با گریه تایپ‌میکنم براتون 

من‌پنج‌ماه پیش با ی پسر تو اینستا به قصد ازدواج اشنا شدم‌به قدری اخلاقش تو سه ماه اول خوب بود و بهم‌توجه میکرد که عاشقش شدم‌نمیتونن براتون توصیف کنم چ اخلاقی داشت راهمون‌از هم دوره و اون فروشنده یه فروشگاهه سه ماه اول یجوری حرف میزد انگار ک دو ماه یبار میتونست مرخصی بگیره بیاد منم خب امیدوار بودم تا اینکه بعده سع ماه گفت خانوادم چون میگن خواهرت تهرانه دفعه اول رو تو بیا بعد من نتونستم برم مشکل پیش اومد الان طرف میگه باید تو این پنج ماه ده بار همو میدیدیم انگار از من انتظار داره هی برم پیشش و از خودش نه چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تو مجازی نمیشه به قصد ازدواج کسیو پیدا کرد و بشه باهاش زندگی پایداری داشت حالا نمیدونم بازم

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑

واقعا اینطور  رابطه ها تهش خیلی زود می‌رسه حتی شاید خیلی غصه بخوری اما یادت باش کسی ک تو رو بخواد شرط نمیزاره واست و خودشو نتونه شرایطی درست میکن ک بیاد چون همیشه دختر نیاز ب حمایت بیشتر داره پسری ک ب اینا توجه نکنه تا آخرش نمیخوادت

یه جوری نوشتی رابطه تلخ گفتم اووه چیشده😐

خب بهش بگو من یه دختر پاشم بیام تو رو ببینم؟

رو چه حساب اخه😐بگو موقعیتشوندارم همونجور که تو نداری

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

وا چه معنی میده دختر اَنَر اَنَر راه بیفته بره یه شهر دیگه که پسره ببینه.

مثل خانوما بشین سر جات پاتو بنداز رو پات هر کی هم خواست ببینتت با سلام و صلوات بیاد دنبالت..

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔