2777
2789
عنوان

کیا عروسی نگرفتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 89 پست
من نه عقد نه عروسی نگرفتیم نه پشیمون نیستم فقط آتلیه رفتم عکس انداختم با لباس عروس. آلبوم گرفتم برای ...

مثل منی همه تعجب میکنن مگه دختری هم هس عروسی دلش نخاس🤣منم میگم چرا نیست اخه 

لباس عروس پوشیدم. اقوام درجه یک تو یه رستوران. پذیرایی هم خیلی عالی بود. انواع پیش غذا ها .شیرینی و ...

من حتی عقدم هم لباسم مجلسی نبود یه مانتو شلوار ساده یک ساعت توی محضر همینو تمام یه عکس هم گرفتیم که هرکی میبینه میگه چرا با مانتو شلوار عکس گرفتی😒

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لباس عروس پوشيدم ارايشگاه رفتم عكسم گرفتم  ولى مدام ميگم كاش ى عروسى هم ميگرفتم  يا ل ...

من حتی لباس عروس هم نپوشیدم 

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

اما چند تا عروسی رفتم. خیلی هم هزینه کرده بودن مثلا برای 150 تا مهمون 50 میلیون. بسکوییت یک دونه تو بشقاب دادن. میوه هم موز و پرتقال و نارنگی. شام هم افتضاح به معنای واقعی. فقط رقص و دیجی داشتن که با اون صدای بلند موزیک سرسام گرفتیم. من 3 تا عروسی رفتیم یه قاشق بیشتر از غذاشون نتونستم بخورم. از بس شور و بد مزه و بوی بد مرغ میداد. 

اما تو رستورانی که من گرفتم کشک بادنجون و انواع سالاد ها و ژله و ماست ها با طعم های مختلف سلف سرویس بود. غذای اصلی هم میکس جوجه و کباب کوبیده. هنوز تمام فامیل اینو میگن که بهترین عروسی بوده براشون. چون خانم و اقایونم با حجاب بودن هر خانواده سر یک میز نشسته بود.مثل تالار زنونه مردونه نبود

مگه الان دیگه زیر یک سقف رفتی؟

اره بابا بچم داره میشه ۲ سالش

من حداقل یکسال دیگه عروسیمه توی این وضع اقتصاد ما داریم به سختی جهیزیه میگیریم همسرمم خونه میسازه نمیدونم اونموقع اصلا پول داره یا نه بگیرم به نظرتون عرویی خودم دوست دارم بگیرم ولی از اینکه توی فامیل کسی  و ندیدم که خیرمون و بخواد و خوشحال باشن بابت زندگیم ندیدم و بدی های  زیادی دیدم ازشون یه وقتایی این موضوع باعث میشه بگم نمیگیرم  زیاد دلمو شکستن و خودشونو نشون دادن بهم 

من حداقل یکسال دیگه عروسیمه توی این وضع اقتصاد ما داریم به سختی جهیزیه میگیریم همسرمم خونه میسازه نم ...

هیچوقت این کارو نکن من عروسی نگرفتم به خاطر یه سری مسایل ولی حالا که فک میکنم میگم واقعا اشتباه کردم دلم خودم مهم بود نه این که بقیه میخوان چه نظری در مورد عروسیت بدن یا خوشحال بشن یا نه

منم نگرفتم و کلا راضیم عقد گرفتم خانواده شوهرم به جای اینکه مجلس رو گرم کنن نشسته بودم دوره گرفته بودن منمگفتم اینا که میخوان فقط حرف بزنن تو خونه یک شام میدم کلی هزینه تالار و این چیزا نمیدم راحت تو خونه حرفاشون بزنن والله کلی هزینه بکن زیر بار بدهی برو برای دوساعت اعصاب خورد کن البته بعضی ها که فرهنگش رو دارن و موقعیتشونم مناسبه خوبه بگیرن ولی بعضی ها که شرایط ندارن خودشون رو تو زحمت نندازن اون پول به زخمشون بزنن خودشونم یک آرایشگاه و یک آتلیه برن که یادگاری چیزی باشه 

مثل منی همه تعجب میکنن مگه دختری هم هس عروسی دلش نخاس🤣منم میگم چرا نیست اخه 

دردسر زیاد داشت حوصله نداشتم بی هیچکس رفتم آرایشگاه شوهرم هم رفت لباس عروس دامادی هم تنمون کردیم رفتیم آتلیه خیلی حال داد الان فقط یک آلبوم و شاسی دارم دوستام که میگن فیلم عروسی میگم زشت بود شکستم. 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
منم نگرفتم و کلا راضیم عقد گرفتم خانواده شوهرم به جای اینکه مجلس رو گرم کنن نشسته بودم دوره گرفته بو ...

دقیقا من ترس داشتم از حرف و حدیث های بعدش 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
اره بابا بچم داره میشه ۲ سالش

عه من فکر کردم عقدی داشتم از تجربیاتم میگفتم که این کار و کنی. اما خوب راستش من وقتی خواهرشوهرم عروسی مجلل گرفت و کلی خرج کرد و یاد خودم افتادم که لباس عروسم برام با منت گرفتن و مادرشوهرم چقدر خون به جیگرم کرد اما واسه دخترش بهترین ها رو گرفت خیلی ناراحت میشم. شاید اگه خواهرشوهرم اینقدر برای خودش سنگ تموم نمیزاشت یا مادرشوهرم اینقدر اذیتم نمیکرد ناراحت نبودم.با وجودی که از لحاظ مالی شوهر من خیلی وضعش بهتر از شوهر خواهرشوهرمه که یه جوون دانشجوی سرباز و بیکار هست و خرجش و خانوادش دادن. باورت میشه که حتی مادرشوهرم طلای شب بله برون ازم پس گرفت.بعد از ۵سال که زن پسرشم .واقعا ناراحتماز رفتاراشون

من حداقل یکسال دیگه عروسیمه توی این وضع اقتصاد ما داریم به سختی جهیزیه میگیریم همسرمم خونه میسازه نم ...

اگه برگردم عقب یه عروسی که حتی در حد ۱۰۰ نفر هم باشن میگیرم 

میدونی بیشتر از همه چه روزی حسرت خوردم روزی که برادر شوهرم زن گرفت و فهمیدم که واقعا با این کارم ارزش خودمو پایین اوردم خیلی ناراحت شدم فقط خودم میدونم چقد حسرت خوردم اون شب ولی ذره ای خم به ابرو نیاوردم تا کسی متوجه نشه اینجا هم اولین جاییه که دارم در موردش حرف میزنم 

مهمونی بگیر اونایی که دوست تاری و دعوت کن. چون منم از عروسی شلوغ بدم میاد

من عروسی نگرفتم ولی لباس عروس خریدم😂

از بچگی عاشق لباس عروس بودم، نزاشتم حسرت پوشیدنش به دلم بمونه... رفتیم مسافرت و بعدش یه ولیمه دادیم و لباسمو پوشیدم...

در کل راضی ام

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *