2777
2789
عنوان

مادران بچه های زیر یکسال

173 بازدید | 25 پست

سلام دوستای خوبم مدیریت زمان واسه کاران میخوام جوری که بچم تازه انشاالله داره راه میفته و هی صب تا شب یا من دنبال اونم یا اون آویزان من.تقریبا خسته میشم و بغیر کارای ضروری پخت و پز و بشو ر و بساب دیگه بکارای حاشیه ای حوصله و جو ن و وقت ندارم ولی غرهای شوهرمم نمیتونم تحمل کنم و ناراحت میشم چون بهانه گیره حالا میخوام تقریبا همه چیو کامل انجام بدم کمک میخوام برنامه میخوام

وقتی خوابه کارهات را انجام بده.خوابش چطوریه؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا زیر یکسال بود به خیلی کارا نمیرسیدم،حتی بعضی روزا به درست کردن ناهار و شام

کاش شوهرتون درک کنه،بالاخره بچه ایشونم هست

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من بچه م نه ماهشه دارم از خستگی متلاشی میشم بچه شما خودش میشینه بازی میکنه چجوری به کارهاتون میرسین؟ ...

بعد از یک‌سالگی خودش بازی میکنه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

ب منم میگفتن وقتی خوابه شبا کاراتو انجام بده ولی خب اونموقع من خودمم خستم خوابم میاد نمیشه که..فرداش باید انرژی داشته باشی ک مراقب بچت که تازه هم راه افتاده باشی یا نه..پس از استراحت خودت نزن

میخوام بدونم اصلا میشه هستن مادرایی که بچه زیر یکسال داشته باشن و بهمه چی کامل برسن شاید من کم کاری ...

من خودم یه بچه دارم ولی 5 تا بچه خواهر برادر مو بزرگ کردم اصلا بدون کمک نمیشه عزیزم مگه اینکه نخوابی