سلام دوستای خوبم مدیریت زمان واسه کاران میخوام جوری که بچم تازه انشاالله داره راه میفته و هی صب تا شب یا من دنبال اونم یا اون آویزان من.تقریبا خسته میشم و بغیر کارای ضروری پخت و پز و بشو ر و بساب دیگه بکارای حاشیه ای حوصله و جو ن و وقت ندارم ولی غرهای شوهرمم نمیتونم تحمل کنم و ناراحت میشم چون بهانه گیره حالا میخوام تقریبا همه چیو کامل انجام بدم کمک میخوام برنامه میخوام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا به یه چیزیم اعتراف کنم من بدبخت هم هستم یخرده دسشویی طول می کشه تقریبا یه ربع اینا واسه اون تا میخوابه می پرم دسشویی و اینم یه چماق شده سرم نمیدونم باید بترکم به جرم زیاد موندن؟؟؟؟!!!
یعنی الان که یا دائم بغلمه یا باید دنبالش برم بلایی سر خودش نیاره و واقعا دارم از بی کمکی نابود میشم ...
اره عزیزم طبیعیه،شاید باورت نشه،من از ۷ ماهگی تا یکسالگی خونه رو شکل مسجد کرده بودیم هیچ وسیله ای جلو دست نبود،حتی مبل ها رو برعکس کرده بودیم
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خواهش میکنم یخرده دلداریم بدین دیگه از زندگی سیرم انقدر زورم میاد وقتی شوهرم تیکه بارانم میکنه حالا ...
کاش با شوهرت صحبت کنی،بگی که نمیدونی چقدر نگهداری از یه بچه نوپا سخته،ولی من سختی شو بجون میخرم،کارای خونه رو هم در حد توانم انجام میدم،ولی بچه الویتمه،میخوام که حداقل تا یکی دو سالگی بچه اگه کم و کاستی میبینی چشم پوشی کنی
والا مگه مردای دیگه چیکار میکنن،فک کنم زیادی لی لی به باباش گذاشتیا
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
کاش با شوهرت صحبت کنی،بگی که نمیدونی چقدر نگهداری از یه بچه نوپا سخته،ولی من سختی شو بجون میخرم،کارا ...
چی بگم همشو می بینه خودشم بعضی وقتا کمک میکنه ولی زبونشم همیشه کار میکنه و این رو اعصابم واینکه منه بدبخت هم یخرده حساسم باور میکنی تقریبا تا حالا بچه اونجوریکه بقیه بچه بزرگ میکنن بیخیال و خوشبخت دست راستشون رو سر من خرابکاری نکرده تو خونه و بازشم نمیزارم هرروز حتی واسه جیشش هم میبرم میشورمش میارمش و کمرم و دستم میکنه و اینکه دیگه پسرم همکاری نمیکنه؟ وقتی پوشک میگیرم خودشو می کشه و اینم یه موضوع دعوا شده
چی بگم همشو می بینه خودشم بعضی وقتا کمک میکنه ولی زبونشم همیشه کار میکنه و این رو اعصابم واینکه منه ...
باید موقع تعویض سرگرمش کنی،وگرنه دیگه کم کم سنگین تر هم میشه مگه میتونی عروسک بزار بالای سرش با اون سر گرم شه
آفرین بی خیال نباش،بنظرم به نیش و کنایه همسرت اهمیت نده ،الویتت بچه ت باشه،به خودشم چند بار بگو
بیخیالی بچه رو ول دادن که نشد بچه بزرگ کردن