2777
2789
عنوان

دارم میرم

121 بازدید | 4 پست

دارم بخاطر یه کار بانکی یه روزه میرم شهرستان شوهرم راضی نبود ولی خوب بخاطر مادرم مجبور شدم رو حرفش حرف بزنم خب بی احترامی میشد مامانم خیلی ناراحت میشد 

حالا اینا جدا شوهرم که مارو سوار اوتوبوس کرد فقط یدونه گفت خدافظ ن دست داد ن مراقب خودت اصلا حالم گرفته شد بعضی وقتا میگم من تباه میشم با این شوهر بی احسال حتی بعدش پیام دادم حداقل یه دست میدادی بی احساس ج نداد حالا انقدم کم حرفه خب من چیکار کنم میگید دیوانه وار وابستشم اگه مامانم نبود الان گریه میکردم یک ساله عروسی کردم چرا این مردا انقد بی احساسن 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عنوانتونو دیدم فک کردم از نی نی سایت میرید  تو دلم گفتم همه بچه هایی ک برا ما نظر میدادن رفتن ب ...

ن گلم خخخ من چه درسی چه کنکوری اونوقت که باید میخوندم نخوندم 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 
نرو

نمیشه واقعا شرایط بدیه