2777
2789
عنوان

برگهای خانم های قری ریخت🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 38 پست

۱😂😂😂😂😂😆😂😆😂😆😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱😂😂😂😂😂😆😂😆😂😆😂

😂😂محکمتر

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

Lowo چه زبونیه   

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
من کانالشو دارم هر وقت حالم گرفتس میرم پست هاشو میبینم میخندم 

😆😆😆وای اگه تونسی لینکشو بذار برام

شدیدا نیاز دارم منم برم یه کانال فان 

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
جایگاه مادرشوهرو درست نکردن؟! بشینه منتظر نتیجه؟😂

ظاهرا توالت فرنگی رو مشخص کردن براش😬🤭

فک کنم رو اون بشینه

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
من کانالشو دارم هر وقت حالم گرفتس میرم پست هاشو میبینم میخندم 

لطفا لینکشو بذار😁

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

خواستم بگم الکی مگه میشه یادم اومد

یکی می گفت رفته خونه تازه عروس رو ببینه جهیزیه و... دستشویی داشته گفتن نه اینجا نمیشه بری بهش برخورده بوده بعد دیده تو توالت ایرانی قسمت چاه بست رو چسب زده بعد توی کاسه توالت رو آب ریخته با ماهی قرمزهای کوچیک و گلبرگ گل سرخ  

خواستم بگم الکی مگه میشه یادم اومد  یکی می گفت رفته خونه تازه عروس رو ببینه جهیزیه و... دستشوی ...

بیچاره ماهی ها ☹️🥺🥺🥺🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️