2777
2789
عنوان

کسی مرکز ناباروری قم رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 85617 بازدید | 925 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهسا جان تو خصوصی واست فرستادم. مگه همون شیراز واست انجام نمیدن.......................ادرس قم بلوار امام موسی صدر خاکفرج روبه روی پل شهید رجایی مرکز تصویر برداری پرتو ازما شماره تلفن...02536617207||||||||02536617367...................................اینم ادرس و شماره تلفن اون مرکزی که من رفتم خیلی خوب بود دوساعت بیشتر هم طول نکشید همه کارام با رفت و برگشتم.
خدایا شکرت بابت این دختر قشنگم
من که خودم ساکن قم هستم چند سال هم زیرنظر تمام دکتراشون بودم .اصلا هم راضی نبودم و فقط فقط وقتم و پولم حروم شد. پیشنهاد میدم شمام تهران برین.حداقلش زیر نضر یه دکتر هستین. نه قم انگار موش ازمایش گاهیشون هستیم هر دفعه یه دکتر ماینه و ویزیت میکنه
خدایا شکرت بابت این دختر قشنگم
مهسا جون به نظرم میتونی عکس رنگیو بدون بیهوشی انجام بدی اگه صفحات قبلو بخونی یکی از دوستای دیگم میخواست با بیهوشی انجام بده اما وقتی از عوارض داروهای بیهوشی مطلع شد بدون بیهوشی انجام داد دردش قابل تحمله و در ضمن شما مراکز خوبی در شهر شیراز دارین عکس رنگی خیلی سادس و همون شیراز میتونی انجام بدی اگر بتونی دردشو تحمل کنی بیشتر دکترا و کسایی که عکس رنگی گرفتن همه بدون بیهوشیو تجویز میکنن من خودمم میخواستم با بیهوشی انجام بدم بعد از تحقیق زیاد تصمیم گرفتم بدون بیهوشی انجام دادم و خیلی راضی بودم