2777
2789
عنوان

حس میکنم دارم میمیرم دست وپام همش بی حس میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 40 پست
بخدا دستوپام شل شد،من۲۸سالمه همش

نه بابا ام اس چیه  ، نترسید ، همسر من هم دقیقا مثل شما هستن ، غلظت خون دارن ایشون ، به یه پزشک عمومی مراجعه کنید مشکلتون برطرف میشه و البته اگر یه پزشک طب سنتی معتبر و با مدرک دانشگاهی البته سراغ دارید به ایشون مراجعه کنید که چه بهتر به راحتی انشالله مشکلتون برطرف میشه.

سلام😊 
اره مخصوصا پاهام 

ای وای من

ببین شوهر من 5 ماهه درگیر همین بیحسی و سرد شدن دست و پاهاست

چند تا دکتر مغز و اعصاب رفت و ام آر آی و ....

همشون میگفتن کاملا سالمی!!!

رفت دکتر طب سنتی گفتن بلغم و سودای خون رفته بالا

5 ماهه داره دارو مصرف میکنه و پرهیز غذایی داره تازه داره یه کم خوب میشه

اصلا اصلا سردیجات نخور حتی به ذره

مخصوصا ماست و دوغ و سیب زمینی و ماکارونی و چای

حتما باید بری پیش متخصص وگرنه عواقب بدی داره

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها منم بعضی وقتا به جز اینکه پام خاب میره موقعی که خابم یه دفگی عضلات پشت ساق پام به طرز خیلی وح ...

ممکن از کمبود کلیسیم یا منیزیم باشه . البته دکتر باید تشخیص بده ولی عوامل اصلی انقباض ماهیچه ها این دوتا هستن.

سلام😊 
رماتیسم چیه؟چکارمیشی‌یعنی؟

نه اصلا بیماری نیست نگران نباش ولی اگه پیگیری نکنی به بیماری تبدیل میشه

خدای نکرده یا سکته یا سرطان یا روماتیسم

اگه تهران هستی بهت آدرس بدم

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
ممکن از کمبود کلیسیم یا منیزیم باشه . البته دکتر باید تشخیص بده ولی عوامل اصلی انقباض ماهیچه ها این ...

واقعا یه بار حامله بودم دکتر برام منیزیوم نوشت از زمانی که دختر خونه بودم اینطوری میشدم الان بیشتر شده یعنی نفسم میخاد بند بیاد از درد شدید

خدایی این بیماریا چیه میگید؟ترسید بنده خدا.شاید اصلا ماله اعصابت باشه.خواهر منم یه دفعه ای تو شب نصف بدنش بی حس شد فکر کرده بود سکته کرده.رفت دکتر گفت عصبیه.به مرور خوب میشی.یه ارامبخشم بهش داد.

نه بابا ام اس چیه  ، نترسید ، همسر من هم دقیقا مثل شما هستن ، غلظت خون دارن ایشون ، به یه پزشک ...

عزیزم منم رفتم دکتر طب سنتی گفتن سرکه دوغ نوشابه و میوه جات ترش نخور،نمیدونم منظورشون همون سردیجات بود یانه،بمن گفتن از استرس هست،ب همسرشما چه رژیم غذایی دادن؟

عزیزم منم رفتم دکتر طب سنتی گفتن سرکه دوغ نوشابه و میوه جات ترش نخور،نمیدونم منظورشون همون سردیجات ب ...

ترشیجات هم بخشی از سردی ها میتونه باشه ، و البته غلظت خون به همراه میاره معمولا و تبدیل به سودا میشه .

بله رژیم غذایی دادن ، همسر من  حالا به دلیل صفرای خیلی زیاد دچار این مشکل شدن .

انشاءالله همیشه سرحال و سلامت وشاد باشید ، یخورده تغذیه تون رو مراعات کنید حالتون خوب خوب میشه .

شربت گلاب و بیدمشک و بهارنارنج و سیب براتون عالیه

سلام😊 
ترشیجات هم بخشی از سردی ها میتونه باشه ، و البته غلظت خون به همراه میاره معمولا و تبدیل به سودا میشه ...

ایشونم برای من عرق بیدمشک و گل گاوزبان و یه داروی دستی ک فکرمیکنم قوتو با عسل قاطی شده گفتن ناشتا بخورم