2777
2789
عنوان

سردی رحم

2257 بازدید | 57 پست

خانما من سردی رحم دارم ۸،۹ ماه هم هست اقدامم رفتم دکتر گفته مشکلی نیس از امروز که روز اول پریودمه چه کارایی انجام بدم سردی رحمم برطرف شه

مامان دوتا دخمل ناز 😍

چیزای گرم گداخته و کاچی و حلوا و خرما و شیره

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تزری

ق عسل

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

تو همین سایت سرچ کن حلوای میتی 

طرز تهشو میگه بهت درستش کن بخور گرم میکنه رحمت رو 

هر شب شکمتو با روغن سیاهدونه ماساژ بده و یه پلاستیک بنداز روش و با شال ببندش و بخواب 

صبحا ناشتا عسل و سیاهدونه بخور یه قاشق 

شبا موقع خواب عسل و دارچین بخور یه قاشق 

تو پریودی شکمتو ببند پارچه گرم کن ببند به شکمت 

حلوای چی درست کنم بخورم بهتره بنظرتون؟

روغن سیاه دانه زیرنافت بزن ماساژبده شکم بند ببند گرم نگهدار جوراب بپوش کاچی وچهارمغز بخور حلیم بخور ویتامین د بخور فولیک اسیدتو حتما بخور الزایمرم همینا یادم اومد 

حلوا شنیدم چون ارد داره سرده

😐 نو 

اشتباهه 

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

مثل اینکه شکم رو با روغن سیاه دونه بابد هرروز ماساژ بدی

بعد اینکه پریودتم تموم شد باید یک روز درمیون بادکش رحم و تخمدان انجام بدی

پیازدرمانی رو شروع کنی

هرروز تره بخوری به مقدار زیاااااد

چیزای سردی مثل ماست و شیر و سیب زمینی و گوجه فرنگی و غذاهای کارخونه ای نخوری

شبا هم گل اسطخودوس دم کنی بخوری قبل از خواب دقیقا که رحمت به آرامش برسه و نطفه رو قبول کنه

هرشب باید بخوری

از الانم سرچ کن روزای هفته که برای نزدیکی خوبه پیدا کن 

میتونی تو گوگل سرچ کنی نسل پاک سن چهار تا ویدیو هست ببینی آداب انقعاد نطفه رو توضیح داده 

برنامش شبکه دو پخش شد چند سال پیش

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

کاچی با روغن محلی و آرد سبوس‌دار و زعفران درست کن و با عسل و دارچین بخور،تو دستشویی زیاد به خودت آب نزن اگرم تونستی تحمل کنی اصلا نزن.حموم نرو،جوراب بپوش،کمربند ببند،عسل آب و دارچین بخور،خرما بخور.بعد از پریودی،لوبیای قرمز رو بپز وقتی کامل پخت آبش رو بخور