2777
2789
عنوان

سردی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 57 پست
مثل اینکه شکم رو با روغن سیاه دونه بابد هرروز ماساژ بدی بعد اینکه پریودتم تموم شد باید یک روز درمیو ...

عزیزم من حدود یه ماه دیگه انتقالمه بادکش انجام بدم خوبه یادم رفت ازدکترم بپرسم؟

عزیزم من حدود یه ماه دیگه انتقالمه بادکش انجام بدم خوبه یادم رفت ازدکترم بپرسم؟

بله عزیزم بادکش عالیه

بجز روزای پریود

یک روز درمیون

دمنوش گل اسطخودوس هم هررررشب بخور

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم بادکش عالیه بجز روزای پریود یک روز درمیون

فعلا نشدم قبلش انجام بدم خوبه چون از روزی که پریود شم ۱۷روز بعد انتقال میدم ...احتمالا چندروز دیگه پریودشم فردابرم بادکش خوبه یابمون بعد پریودی ؟

کاچی با روغن محلی و آرد سبوس‌دار و زعفران درست کن و با عسل و دارچین بخور،تو دستشویی زیاد به خودت آب ...

نمیتونم آب نزنم و حموم نرم نمیتونم تحمل کنم😭

تو دارچین و عسلو تو آب جوش بریزم یا سرد؟

مامان دوتا دخمل ناز 😍
واقعا؟ من خرما اینا میخورم ولی نمیدونم دیگه چی گرمه چی سرد

گلم بخدا یجا خوندم ک حلوا سرده بخاطر اردش

حالا نمیدونم بازم بیشتر تحقیق کن

من خودمم طبع سرده خسته شدم بخدا😢

خدایاشکرت ک هوامو داری😍
فعلا نشدم قبلش انجام بدم خوبه چون از روزی که پریود شم ۱۷روز بعد انتقال میدم ...احتمالا چندروز دیگه پ ...

چهل بار بادکش کلا قبل از بارداری توصیه میشه یک روز درمیون بجز پریود

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
گلم بخدا یجا خوندم ک حلوا سرده بخاطر اردش حالا نمیدونم بازم بیشتر تحقیق کن من خودمم طبع سرده خسته ...

یه دارویی هست اسمش اطریفل صغیره

از مرکز حجامت ایران بخرید صبحا ناضتا بخوریدرمان یردیه

خیلی بدمزس

من اوایل خوردم بالا میاوردم ولی اثر داشت واقعا

من بخاطر اینک طبعم سرده نمیخوردم چون خونده بودم ک سرده اگ اشتباه نکنم حلوا تو طب سنتی سرچ کردم ک نوش ...

نه وقتی کنجدو روغن حیوانی یا کره و شیره باشه 

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم