2777
2789
عنوان

شمابرای ماشین ظرفشوئی ازچه قرصی استفاده میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 23 پست
بچه ها کلا سعی کنید به جای قرص از پودر استفاده کنید آخه قرص ها نمک و روغن هم دارند و این باعث می شه میزان بیشتری نمک و روغن موقع شستن استفاده بشه و لوله های ظرفشویی تون سریع تر جرم میگیره
CafeMom TickersCafeMom Tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون چرا رنگ سرویس آرکوپال من رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ظرفشوییم کنووده و از همون فینیش که گفتم استفاده میکنم، حسابی تمیز میشن ولی به مرور رنگ سرویس آرکوپالم رو کم کرده
شما تبدیل به همان چیزی می شوید که بیشتر درباره آن فکر می کنید....
بهار نارنج جون شاید پودری که استفاده می کنی قویه یا روی 70 درجه ظرفاتو می شوره و یا آرکوپال شما از جنسیه که نباید داخل ماشین ظرفشویی بذاری
منم یک لیوان داشتم که طرح روش خیلی خوشگل بود ولی به مرور داخل ماشین ظرفشویی طرحش کم رنگ شد ولی چون یکی بود برای من زیاد مهم نبود
نه عزیزم ربطی به ماشین نداره، به گمانم مشکل همون پودر هست، ولی خب این بهترین پودره، یعنی پودرهای ایرانی بهترن؟؟؟؟؟ من شنیدم پودرهای ایرانی جالب نیستن...... نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!
شما تبدیل به همان چیزی می شوید که بیشتر درباره آن فکر می کنید....