2777
2789
سلام
من قبلا ازقرص کال گنیت جرم گیر داراستفاده میکردم واقعا عالی بودیعنی محشربود ولی مثل اینکه دیگه توبازارنیست فروشنده میگفت بخاطر تحریم ایران دیگه واردنمیشه.الان ازفینیش10کاره استفاده کردم خیلی بدبود شماازچه قرصی استفاده میکنید وراضی هستید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر ما اصلا از قرص نباید استفاده کرد خود شرکت هم میگه وقتی میخریم ... من از پودر و جلا دهنده ایرانی استفاده میکنم خیلی هم راضیم تا حالا که نه چیزی رو خط انداخته و رنگش رفته ... فینیش که واقعا بیخوده
زندگی یعنی خوشبختی ناشی از خستگی ها.
نمیدونم چی بگم من
ازشرکت تعاونی خریدم یعنی اونجاهم جنس تقلبی به آدم میدند؟
نصاب ماشین بهم گفت فقط ازقرص کال گنیت استفاده کنم که برا ماشین هم خوبه کهالان دیگه پیدانمیکنم حتی گفت اصلا نیازی نیست ازنمک استفاده کنی.
منم از فینیش ده کاره استفاده میکنم. ظروف کاملا تمیز میشه. اما دیروز دقت که کردم رو ظروف مشکی دیدم دونه های سفید روش مونده. قرصه رسوب کرده بود. البته من رو برنامه کوتاه مدت میزارم (30 دقیقه) نمیدونم به این خاطره یا اینکه مشکل از قرصه
سلام عزیزم خوبی؟؟؟؟؟؟
الان بهترین ها توی بازار پودر پریل و (اون یکی رو هرچی فکر میکنم یادم نمی یاد یادم اومد بهت می گم حتما )
که اونی که یادم نمیاد خیلی بهتره . البته بستگی به ماشین ظرفشوئیت هم داره عزیزم .
مارک ماشینت چیه ؟
مثلا میگن فدیشه و پوش هم خوبن ولی به نظر من هم اصلا بدرد نمی خورن . همینطوری لک روی ظرف می مونه .
در ضمن سرویس کار ماشین ظرفشویی به من گفت ترجیحا از پودر استفاده کن و هر چند وقت یکبار قرص بذلر توی ماشین چون پودر بهتره .
فکر کنم مهدیا درست میگه قرص رسوب میکنه بعداز یه مدت واسه همین سعی کن از پودر استفاده کنی در ضمن اینکه گفته از نمک نمی خواد استفاده کنی بخاطر اینه که قرصت چند کاره اس و زمانی که توی ماشین می ذاری مطمئنا ار بزنامه 4*1 هم استفاده می کنی درسته ؟
بخاطر همین نیازی به نمک نداری ولی اگه قرص معمولی استفاده کنی حتما باید نمک و جلادهنده بریزی تو ماشینت .