2777
2789
عنوان

خانما بیایین هستم تو مطب سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو به امام حسین انقدر فرق نزارید بین دختر وپسر

چرا هنوز جهل عربیت هست.بگو سالم صالح باشه نه التماس کنی دختر نشه

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
من باردارم حتما واست دعا میکنم که دامنت سبز بشه و خدا یه نی نی خوشکل بهت بده عزیزم.

مرسی عزیزم ایشالله سالم بیاد بغلت

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

ایشاالله همون باشه که دلت میخواد

منم مثل شما استرس زیاد داشتم درکتون میکنم 🙄

ساعت دنیایی من کوک است بالبخندتو                                     صبح رابیداری چشم توتعیین میکند❤💑❤

سالم و صالح باشه مهم نیس چی باشه،ت خودت زنی وقتی خودت تبعیض قاعل میشی بین جنسیت که یه مادری از دیگران انتظاری نیس،من یه دختر دارم الان در شرف اقدامم میگم خدا سالم باشه فقط حتی اگه ده تا دختر دیگه بهم بدی فقط سالم باشه و صالح،واقعا که...

ان شالله سالم و سلامت باشه،بعدم اگه خدا صلاح بدونه همون میشه عزیزم،مشخص شد لایکم کن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن