2777
2789
عنوان

خانما بیایین هستم تو مطب سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 66 پست
خداکنه اشتباه شده باشه

نگران نباش هرچی باشه بدون خیلی خیلی عزیزمیشه برات من وقتی بهم دکتر گفت پسر تا در خونمون پیاده برگشتم کلی راه بود کلی گریه میکردم روز بعدش رفتیم مشهدزیارت اروم شدم بهش فکر نمیکردم ولی الان پشیمونم ناشکری کردم واقعا عاشق پسرم شدم خیلی گوگولی قربونش برم 😍😍😍

ساعت دنیایی من کوک است بالبخندتو                                     صبح رابیداری چشم توتعیین میکند❤💑❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش هرچی باشه بدون خیلی خیلی عزیزمیشه برات من وقتی بهم دکتر گفت پسر تا در خونمون پیاده برگشتم ...

آخه من یه دختر دارم امروز که به شوهرم گفتم ناراحت شدداد زد

آخه من یه دختر دارم امروز که به شوهرم گفتم ناراحت شدداد زد

برای اینکه دختره ؟ خوب منم دوتا پسر داشتم این سومی بود 

ساعت دنیایی من کوک است بالبخندتو                                     صبح رابیداری چشم توتعیین میکند❤💑❤
ما کردیم کردها هم پسردوست برام دعا کن پسر باشه دکتره گفت معلوم نیست دستگاه تناسلی تشکیل نشده

منم کردم عزیزم واست دعا میکنم ایشاالله به مراد دلت برسی