nazi8910 مدیر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1973 عنوان همین الان دلتون عمیقا چی میخواد؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 259 پست چیزی ک نمیتونین بهش دست پیدا کنین؟ 1399/03/06 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdiyeh77 عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 2588 آدرس کرج خیابان قزوین بین سه راه مظاهری و چهار راه طالقانی جنب بانکه سپه ساختمان پزشکان پردیس 🌹 ممنون عزیزم
nazi8910 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1973 میشه بگی ازکجا گرفتی؟اخه اعتمادی نیست به این روغنا که میفروشن اصل باشه از عطاری های مشهد
sooooor عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9215 انشاالله خدا بهت سالم و صالحشو میده🌷 الهی آمین برام دعا کنید میخوام برم عکس رنگی چند روز دیگه مشکلی نداشته باشم 🙏🙏🙏🙏انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 ۱۶۰قدم وزنم۷۲ خب خیلی راحت میتونی با برنامه کرفس سه چهارماهه ب وزن ایده آل ات برسی نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
خانوم_آقانوید عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 3600 خب خیلی راحت میتونی با برنامه کرفس سه چهارماهه ب وزن ایده آل ات برسی میدانم عزیزم😐✌️دارم برنامشو حال رعایت کردن ندارم😒
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 میدانم عزیزم😐✌️ دارم برنامشو حال رعایت کردن ندارم😒 😢میفهمم درکت میکنم نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
کلانترسایت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1456 الهی عزیزم 😔 ولی واسه من عقده شده مثلا یبار پاشم برم خونه مامانم نهار مثلا درسته زود ... خدا ان شاءالله مادر نازنینت رو حفظ کنه. نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!
tamanna7179 عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 211 خدا ان شاءالله مادر نازنینت رو حفظ کنه. مرسی عزیزم همچنین غرور خیلی خوبع..👌 اما باس به قیافتم بیاد گل😁✌️
17parniannnnn عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 278 همین الان فقط دلم میخواد یه چمدون ببندم برای مدتی برم یه جای دور تو یه دشت بزرگ تا جایی که نفس دارم فقط بدوم بعد روی چمنا دراز بکشم آسمونو وجب کنم بعد اونقد شعر بخونم و اونقد بچرخمو بخندم که خوابم ببره....
*نسرین_مامان_ارش* عضویت: 1392/05/06 تعداد پست: 2520 تولدت مبارک🎂🎂🎂🎁🎁🎁❤🌹انشاالله 120 ساله شی.سیب زمینی😂😂😂😂😂😂 قربونت گلم 😘😘😘 لطفا برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرستید ممنونم
ngranhamishgi عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 462 دوست دارم از املاک بهم زنگ بزنن بگن ، مشتري واسه خونت پيدا شده بيا ، بعدش کابوسام تموم بشه و شبا راحت بخوابم
nazi8910 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1973 دوست دارم از املاک بهم زنگ بزنن بگن ، مشتري واسه خونت پيدا شده بيا ، بعدش کابوسام تموم بشه و شبا راح ... انشالله همین فردا بهت زنگ بزنن خواهر