2777
2789
ممنون عزیزم من تهرانم به همسرم میگم اگه قبول کنه میرم پیشش حتما برای منم دعا کنید لطفا 

انشالله حتمن برو ضرر نمی کنی اگه پسر منو ببینی عاشقش میشی هنوزم وقتی به پسرم نگا میکنم به جون دکتر دعا میکنم

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها مرسی خواهر

به خدا اندام من خیلی هم بهتر شد چون هورمونامو تنطیم کرد ببخشی اینو میگم من روی باس نم همیشه جوش قرمز میزد که خیلی ناراحت میشدم ولی وقتی هورمونام تنطیم شد از شر جوشامم راحت شدم 

انشالله حتمن برو ضرر نمی کنی اگه پسر منو ببینی عاشقش میشی هنوزم وقتی به پسرم نگا میکنم به جون دکتر د ...

خداروشکر خداحفظش کنه براتون فقد بی زحمت ادرس دقیق میدین ؟یا یادتون نیست؟

چه لاکچری😂😂😂👍👍👍👍

میگن نوشتن به اتفاق افتادنش کمک میکنه اهای رییس باند کجایی من منتظرم😁 

تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژه‌ایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره
خداروشکر خداحفظش کنه براتون فقد بی زحمت ادرس دقیق میدین ؟یا یادتون نیست؟

چشم الان پیدا میکنم مینویسم چن لحظه صبر کن الان میام

چشم الان پیدا میکنم مینویسم چن لحظه صبر کن الان میام

آدرس کرج خیابان قزوین بین سه راه مظاهری و چهار راه طالقانی جنب بانکه سپه ساختمان پزشکان پردیس 🌹

من با مامانم تو ی شهریم با ده دقیقه فاصله.چند روز پیش داشتم میمردم بهش زنگ زدم ک مامان حالم خیلی بده ...

الهی عزیزم 😔 

ولی واسه من عقده شده مثلا یبار پاشم برم خونه مامانم نهار مثلا 

درسته زود ب زود میریم یه هفته میمونیم ولی دوس داشتم تو یه شهر باشیم

غرور خیلی خوبع..👌 اما باس به قیافتم بیاد گل😁✌️
عزیزم روغن مار واسه موهات استفاده کردی؟ من یکی دوسال نزدیک به کچلی بودم استفاده کردم عالی بود ولی خ ...

روغن مار!!!!!نه استفاده نکردم ریزشش رو قطع کرد؟رشدشم زیاد کرد؟

تا خدا با من است زمانه با من است .
روغن مار!!!!!نه استفاده نکردم ریزشش رو قطع کرد؟رشدشم زیاد کرد؟

اره عزیزم رشدش خیلی زیاد شد ریزش هم همونجا قطع شد البته استرس نباید داشته باشی ها وگرنه ریزشش همون‌طور میمونه

اره عزیزم رشدش خیلی زیاد شد ریزش هم همونجا قطع شد البته استرس نباید داشته باشی ها وگرنه ریزشش همون‌ط ...

میشه بگی ازکجا گرفتی؟اخه اعتمادی نیست به این روغنا که میفروشن اصل باشه

تا خدا با من است زمانه با من است .
بازم میگم اینجا به چن نفر گفتم به شما هم میگم پسر منم همین مشکل به همراه و کولیک و..داشت  فقط ش ...

واقعا ؟؟؟

پسر منم کولیک هم‌داشت 

توکل برخدا بخرم ببینم چطور میشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥