2777
2789
ی خونه ی سه خوابه ب بزررررگ که آنقدر این بچه هام زیر دست و پام نباشن.خونه ام شصت متره. با سه تا بچه ...

.منم😍میخوام

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
اینکه کاش با خانوادم تو یه شهر بودم تا هر وقتی دلم تنگ میشد  میتونستم برم ..اینکه وقتی مریضم ما ...

من با مامانم تو ی شهریم با ده دقیقه فاصله.چند روز پیش داشتم میمردم بهش زنگ زدم ک مامان حالم خیلی بده بیا فقط چند ساعت حواست ب بچه هام باشه ک گرسنه نمونن. گفت نمیتونم بیام برو ی آب قند بخور ی اسپند هم دود کن خوب میشی😢😢😢بچه هام تا بعدازظهر  خودشونو با کیک و بیسکوییت سیر کردن.دوقلو دوساله دارم و ی پنج ساله.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهیییی😢😢 بر خرمگس معرکه لعنت😐😐

😞😞😞😞از صبح رفتم خرید ناهار مورد علاقشو درست کردم میوه ها رو از همون صبح تو ظرف چیدم گذاشتم یخچال سالاد و شکلات و شربت و... ولی نشد بیاد کلی ضدحال خوردیم

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه
ببخشیدزیاد سوال میکنم عزیزم من سه ساله میرم دکتر غیر تهاجمی یعنی چی؟شما تو چه مدت باردارشدین؟

غیر تهاجمی یعنی تند تند سونو گرافی نمی فرسته بهت پیشنهاد جراحی و ...سریع نمیده  یک سال اول فقط قرص و امپوله  سه ماه یه بار ویزیت میشی خیلی هم خوش اخلاق و مهربونه من دقیقن 9 ماه بود که میرفتم پیشش باردار شدم  فکر کن بعد ده سال نازایی

لاغری که دیگه هرکاری میکنم نمیتونم موهام که میریزن هرکاری میکنم رشدشون کمه 

عزیزم روغن مار واسه موهات استفاده کردی؟

من یکی دوسال نزدیک به کچلی بودم استفاده کردم عالی بود ولی خیلی بو گندو هست

یه کادوی تولد خوشگل با یه کیک خوشگل ، چون تولدمه اما شوهرم عین سیب زمینی نشسته و عین خیالشم نیست&nbs ...

الهی... سیب زمینی رو بندازش تو آب جوش پوستش رو بکن😠😠😐😐😐😐😂😂

غیر تهاجمی یعنی تند تند سونو گرافی نمی فرسته بهت پیشنهاد جراحی و ...سریع نمیده  یک سال اول فقط ...

قرص هاش هورمونی بود؟کل تیپ و هیکل ادمو می‌ریزه به هم پف می‌کنه 😐😐

غیر تهاجمی یعنی تند تند سونو گرافی نمی فرسته بهت پیشنهاد جراحی و ...سریع نمیده  یک سال اول فقط ...

ممنون عزیزم من تهرانم به همسرم میگم اگه قبول کنه میرم پیشش حتما برای منم دعا کنید لطفا 

قرص هاش هورمونی بود؟کل تیپ و هیکل ادمو می‌ریزه به هم پف می‌کنه 😐😐

نه اصلن  والا من که هورمون مردانه ام خیلی بالا بود ازوقتی داروهای این دکتر مصرف کردم خیلی بهترم شدم تاز به شوهرمم دارو داد مقدا اسپرمش خیلی بهتر شد در ضمن دکتر خیلی حواس جمعیه کارشو بلده من که الانم که الان به جونش دعا میکنم