2777
2789

اینکه کاش با خانوادم تو یه شهر بودم تا هر وقتی دلم تنگ میشد  میتونستم برم ..اینکه وقتی مریضم مامانم پیشم باشه یا برم خونشون که حداقل با حال بدم بچه داری هم نکنم ..

غرور خیلی خوبع..👌 اما باس به قیافتم بیاد گل😁✌️

همین الان دلم یه زندگی اروم میخواد آرامش😢یه دل خندون و شاد....یکمم پول😞🙏🏻

لطفابرای سلامتی پسرم👶🏻وبهترشدن زندگیم😞۵تا صلوات مهمونم کنید🌷فرستادین بگید منم براتون بفرستم😊.خداجونم پسرم و روز ولادت امام حسن عسکری(ع)بهم هدیه داد😍❤️اگه کاربر مرد هستی لطفا حتی لایک هم نکن ممنون از شما که به خواسته ام احترام میذارین...دلیل این خواسته ام اینه...همونطوری که دوست ندارم همسرم تو فضای مجازی با خانومها چت کنه....خودمم اینکارو انجام نمیدم چون میدونم توی یه رابطه طرفین باید هر دو پایبند به بایدها و نبایدهای زندگیشون باشن.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو ماه رمضون سر افطار یکی از دعاهام این بود ک طلا ارزون بشه دوباره. واقعا خیلی تو روحیه م اثر گذ ...

من البته کم کم دارم باغمش کنار میام  ولی اون اوایل وقتی حرف از گرونی طلا میشد روانم بهم میریخت😣

تا خدا هست غصه چرا؟؟؟؟❤
فقط سلامتی پسرم تموم شدن رفلاکس و حساسیتش همین فقط همین  دنیا رو هم بدن نمیخام

بازم میگم اینجا به چن نفر گفتم به شما هم میگم پسر منم همین مشکل به همراه و کولیک و..داشت  فقط شربت  اهورا نی نی  مثل آب روی آتیشه  عزیزم بخر بهش بده ایشالله زود زود خوب میشه

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
چی‌بگم والابالارفتی صدتومن میره پایین اومدی یه قرون میاد

آره واقعا

اما من منتظر پایین اومدنش میمونم

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
الهی😓😢😢 انشالله زودتر خدا بهت یه بچه سالم و ناز بده ک چشم همه دربیاد

ممنون عزیزم انشاالله خیلی دلم گرفته جاریم حاملس همش پیش من ناز می‌کنه من حسود نیستم اصلا ولی دست خودم نیست دلم ریش میشه 😭😭

پسرته عزیزم یا عشقت

همه چیزمه ..هشت سال پیش از دست دادمش .نزاشتن که مال هم شیم .حتی نمیدونم حالش چطوره چیکار میکنه

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          

یه جائیکه هیشکی نباشه .ازاکثر آدما بدم میاد .همش دروغ.ریا.حسادت.رقابت.زیرآب زنی.حق خوری.نیاز..تعریف بی جا‌..اینکه مجبور نباشی همش سیاست داشته باشی .اینو بپوشی .در گیر حرفائیکه میزنی باشی.که نکنه کسیرو ناراحت کردم ..جائیکه خودم باشم وخودم باشمو خودم 

منم شدید باید رژیم بگیرم اما نمی‌گیرم⁦✌️⁩😐

چنده قد و وزنت؟

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢